• 瀏覽: 16,668
  • 回覆: 164
  • 追帖: 1

引用:
原帖由 驚呀哩! 於 2019-5-22 10:57 AM 發表

即係華為鴻蒙做幾個月beta testing 就面世上市?
O~M~G~
全球Android活躍用白大約27億人, 當中大陸就差不佔1/4 , 只要政府用國家安全將全部Android手機將來要用新系統, 就有好幾億用戶

引用:
原帖由 家中清涼的盡頭 於 2019-5-22 10:51 AM 發表

大陸仔,你個祖國幾時肯自已做技研?淨係攞埋精力去玩人事批鬥,淨係識得去偷人D野當自己
(反中既自己手機品牌都未做到只有咀炮,仲好意思話人玩人事批鬥... 咁樣想反中想獨立話事? 咪失敗到今日咁

反中果d, 自己學唔識,做唔出, 葡萄心同自卑心爆炸下...唯有屈人偷, 這是對自己的無能最好及最不用付出既安慰...

大陸差極都可以做出各式各樣產品...

反中白痴好極都係咩都做唔到出來...

要反中要獨立咁耐都係得知講字,都係唔想自己餓鬼死姐...

使唔使多謝侵侵🤣🤣🤣

引用:
原帖由 香港新時侯 於 2019-5-22 11:10 AM 發表

大陸最叻咩呀,偷扼拐騙呀,仲有人信佢咩
見華為業績,正常人都信佢啦。

特朗普的禁令讓智能手機多了一個新的操作系統,而且是第二大手機制造商華為的自家系統,這樣的局面,Google 絕不願意見到。

引用:
原帖由 masasa 於 2019-5-22 09:24 AM 發表
美國提升打壓力度後,中方開始不停hard sell 華為,都係唔想棄用導致破產姐。香港人係高度智慧生物識得分析只能係大陸用既手機買唔買得過,唔似d大陸仔咁人云亦云。 ...
高度智慧? 連芭蕉扇都發明唔到

引用:
原帖由 peter925 於 2019-5-22 11:12 AM 發表
見華為業績,正常人都信佢啦。
盲反者,D業績係假..
技術係偷返黎..
身邊冇人用華為..
CSL,3,中移動等都係用華為網絡...好彩仲有SMARTONE用...

任正非

你太牛了!

引用:
原帖由 jfavejfave 於 2019-5-22 09:22 AM 發表
【華為危機●不斷更新】高層余承東透露:華為OS最快今年秋天推出市場

任正非說:「我們不能孤立於世界。」

(新增內容)美國封殺中國電訊設備生產商華為,不過美商務部周一發出了為期90日的「臨時許可證」,讓華為繼續向那些使用華為設備的美國公司提供服務至8月中,避免「斷貨」危機。華為創辦人任正非今日上午,在深圳華為總部接受國內多間媒體採訪。在訪問中,他直言:「美國『90天臨時執照 ...
再配合國家行政命令,全國人民必需最少購買一部華為手機,以顯示對國家嘅忠誠...

痴線㗎,佢哋發言比大陸外交部千篇一律講稿更居政治智慧
中國古人最有selling point就係謙遜,幾多千古傳頌嘅故事都係同有料+謙遜有關

華為OS系統講咗幾年。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]