• 瀏覽: 45,092
  • 回覆: 675
  • 追帖: 1
+6
去到人又無錢又無,祝呢兩個仆街好運。

引用:
原帖由 ae98f7586 於 2019-5-22 08:52 AM 發表
香港搞到今日咁,中共真係遺臭萬年!班舔共走狗等報應
搞成咁你件廢物咪又係生存係香港。。唉

引用:
原帖由 鍾震唇 於 2019-5-22 07:11 AM 發表
【Now新聞台】美國《紐約時報》報道,2016年旺角騷亂案中棄保潛逃的黃台仰和李東昇,獲德國批出難民庇護申請。

報道指,黃台仰和李東昇上月向《紐約時報》證實,兩人的難民庇護申請已於去年五月獲批,兩人未有作進一步評論,只表示日後會再交代詳情。

德國聯邦移民及難民署上周五以電郵回覆《紐約時報》,則只證實去年向兩名港人批出難民庇護申請,未有披露兩人身分。

黃台仰和李東昇於2016年旺角騷亂後,被控 ...
英治香港,收容難民。
共治香港,製造難民。

最好呢D難民走柒晒
引用:
原帖由 liberale 於 2019-5-22 09:13 AM 發表

英治香港,收容難民。
共治香港,製造難民。

引用:
原帖由 lam4451 於 2019-5-22 09:10 AM 發表
我現在反而有一點尊重大陸仔梁天琦了。
係……起碼敢做敢當……
所以我都佩服譚嗣同多過孫中山
譚嗣同敢做敢當唔走佬。孫中山搞革命時成日著草走佬。
武昌起義唔係孫中山搞嘅,辛亥革命成功孫中山冷手執個熱煎堆,後來做埋國父

引用:
原帖由 Tyy7188 於 2019-5-22 08:58 AM 發表
中間個柒頭係邊個
沖完“涼仲痕”……

德國政府就是因為把所謂的民主自由道德訂成這個寬鬆樣子,希望搶佔國際道德高位,但政府機關卻缺乏資源作有效監管,篩查和控制,現在反而被各國難民,分離份子和恐怖份子利用!人民苦不堪言,遲早德國右翼勢力又再次強勢掘起,歷史總是一次又一次重複。

又可以免費移民

返黎坐幾個月好過啦,做難民D錢好快駛晒,斷左價值就會斷狗糧.聽乞食吧,

特快批核,移民精選!揾泛民,做暴徒!

又話“武xx”……有種黃台仰你一世唔好返黎香港!

引用:
原帖由 liberale 於 2019-5-22 09:13 AM 發表

英治香港,收容難民。
共治香港,製造難民。
你咁偉大招呼難民去你屋企住,養埋佢哋啦~

肉碎真係好廢,無x用

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]