• 瀏覽: 23,102
  • 回覆: 206
  • 追帖: 2
+4
下屆冇得做總統

引用:
原帖由 枯燥無味 於 22/5/2019 01:00 發表

柒兩鋪搞玩農產品,而家搞晶片
仆X尾國佬
監控全球就可以
自己干擾別國選舉又可以
真係大能晒咁

引用:
原帖由 willy222 於 22/5/2019 01:14 發表

唔怪得之佢破產幾次,做野唔瞻前顧後,全馮一己好惡。
資產轉移後……點破都得啦
d仆x識走法律"拿"

引用:
原帖由 mah49 於 22/5/2019 01:22 發表
大陸廠都食食穀種
d看更最開心

引用:
原帖由 mah49 於 22/5/2019 01:23 發表
你係咪領緊狗糧既大陸打字員
咁你未係看更打字員

引用:
原帖由 一個飯煲三個蓋 於 22/5/2019 01:27 發表

我替你父母傷心。
佢呀娘可能是自願的
生左d野種出來

引用:
原帖由 hwwong 於 22/5/2019 01:33 發表
特柒普上任後一直都玩緊美國愚民... 先搞種族衝突, 然後就明益商家佬來懲罰窮人, 不斷向其他國家挑起糾紛及衝突來濫殺無辜平民百姓, 發動貿易戰來玩殘美國消費者同美國廠商... 牠果然係一隻習慣破產的人渣奸商, 誓要令美國人受苦才安樂, 投票比佢班愚民蠢人真係捉蟲有排受了... ...
非常自大
直頭係精神病級

引用:
原帖由 carrier12 於 22/5/2019 03:40 發表

如果打字員有我咁嘅生活質素,做打字員又吾錯,你哋收狗糧個D有樓收租嗎?
王屎唔係靠自己雙手滿足自己
係靠正苦滿足佢
好可憐

引用:
原帖由 CS601P 於 2019-5-22 06:42 AM 發表

侵侵向晶片商講,你們不用怕,我會給補貼,購買你們的晶片,做法跟補貼農業一樣,晶片運去貧窮國家,派比當地窮人。。。。。。。。咁。。。。有人問起究竟貧窮國家的人拿晶片有咩用呢。。侵侵會話由貧窮國家人民自己去想囉。。。 ...
用來切積木、切模型😆

美國出產嘅農產品根本上食唔曬
點會食穀種

Mola

引用:
原帖由 自在放下 於 2019-5-22 07:03 AM 發表

樓主你咁講就唔啱,好多數據師話而家戊利戰對美帝影響好勁微,所以今次封殺又係美帝贏,問你怕未
呢啲系黃綠專業師😆

引用:
原帖由 qqnokia 於 2019-5-22 07:32 AM 發表

手機上冇咗google一系列APP
開頭一定會對國外市場大受打擊
但換個角度去諗,哩個亦係國內一眾google代替APP衝出國內嘅機會
中美之爭 唔單止係貿易戰 科技戰,之後仲有思想文化戰
近哩半個世紀,世界上其他國家 俾美國吹捧出來嘅"民主 自由 人權" 愚弄得太耐
好多人為咗哩個虛無嘅"民主 自由 人權"硬係將自己好地地嘅國家搞到爆發內戰(例如 利比亞 烏克蘭)

香港夠唔夠 ...
唔單止google d apps. 冇左Gogle play store係所有其他non Google apps 都冇正式途徑download或買,只能以高風險apk download 方式,人地比咁多錢買比較三星vs華為時影響好大

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]