• 瀏覽: 43,932
  • 回覆: 227
  • 追帖: 1
+6
美國90日寛限期就係畀自己發貨

簽咗合同唔交貨,傻侵會同美國供貨商賠錢?

引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-5-22 12:46 AM 發表

如果唔係美國佬幫拖,可能早就亡國!
少讀書就唔好出來亂講⋯

引用:
原帖由 hwwong 於 2019-5-22 01:44 AM 發表
簽了大量供貨合約而不能出貨, 肯定會賠到傻... 特柒普真係好叻玩美國人, 牠這一招, 應該在股匯市場袋了不少吧...
網上看到,改了一點
傻侵:show hand
阿飛:跟
傻侵:我說show hand
阿飛:跟
傻侵:要不要想一想?
阿飛:不用,就跟
傻侵:那,讓我想一想

剛買新機P30 pro 歐美消費者, youtube 好似群情激憤咁

(信unbox therapy/ RayMa 入手嘅就一殼眼淚)

唔知幾多開始香討有簡體字,香港應好完

農業科技銷售都比侵侵搞,下一步邊范

引用:
原帖由 freeyauchan 於 2019-5-22 02:15 AM 發表

呢d綱絡打  來自呆灣  自小被   民進黨洗腦!  同中國人冇關係    是日皇奴後代為榮 仇恨中國人!  所以盲目不理的言論  是正常! 因為冇歷史冇文化作支持! 是怪國民黨冇柒用  連中華民國   都保護吾到!  中國  2個政權  2 ...
八百萬國民黨軍全美式裝備.居然輸比小米加步槍嘅共產黨你話笑唔笑話

引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-5-22 12:46 AM 發表

咁中華民國真係要多謝美國佬喎!

引用:
原帖由 香江人 於 2019-5-22 01:57 AM 發表

向侵侵下跪。
我唔敢動你哋蘋果一根毫毛。
唔敢vs唔需要

有無諗清楚中國有幾多人為蘋果打緊工?為啖氣迫死人民未必明智。又有違大國之風。

又想用(睇得見,去不到)什麼市場騙9鬼佬

真係老鬼傻,定係已無招可出?

引用:
原帖由 mah49 於 2019-5-22 01:17 AM 發表
老美公司, 唔需要大陸仔關心
個位師兄講得啱,關你L西事

引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 22-5-2019 12:46 AM 發表

98年亞洲金融風暴期間,如果唔係俄羅斯幫拖,引爆債務危機,美國佬大鱷早己令到香港破產,被澳門人恥笑

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]