• 瀏覽: 43,905
  • 回覆: 227
  • 追帖: 1
+6
個個美國科技公司老闆同員工都心裡吊梗傻佬侵,但都敢怒不敢言,想佢哋下次選舉支持傻佬侵都幾難。

提示: 違規內容已被屏蔽
過多幾年,華女仲唔係宇宙最強

簽了大量供貨合約而不能出貨, 肯定會賠到傻... 特柒普真係好叻玩美國人, 牠這一招, 應該在股匯市場袋了不少吧...

引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-5-22 12:44 AM 發表
強國人最叻死淨把口!
相信你是在指世界第一強國。

乜都唔使講,任正非話唔L使儍菇延長90日...已是豪氣天下...一切在掌握中..無有怕

又要簽禁令又要怕賠償

引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-5-22 12:46 AM 發表

如果唔係美國佬幫拖,可能早就亡國!
二戰老美係大搞手,唔L係老美,根本無亞洲區戰事。

日本都係中了老美伏。

邊個搞你後門都未識分!可L憐。

引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-5-22 12:44 AM 發表
強國人最叻死淨把口!
完成之前訂單,趕貨。
被網軍講成為華為增儲備。

引用:
原帖由 八只猴子 於 2019-5-22 01:02 AM 發表
華為真系犀利,世界上最頂尖的科技公司聯手做距但是任正非今日開會還要多謝這些公司讓華為成長也理解這些公司的處境。他還叮囑大家不要嘲弄民族情緒,支持華為不一定要買華為手機。格局之大實在讓人敬佩。加油吧!! ...
向侵侵下跪。
我唔敢動你哋蘋果一根毫毛。

趕貨有人要,都好過班豆農,種咗D豆,除咗自己日日食豆外,冇人要!

引用:
原帖由 香江人 於 2019-5-22 01:57 AM 發表

向侵侵下跪。
我唔敢動你哋蘋果一根毫毛。
你智慧只在這

引用:
原帖由 長大的豬 於 2019-5-22 01:26 AM 發表
今年個亂局,可以讓美國人明年把特朗普拉下來了!
各美商已暗中出價買起傻侵啦!

仲比佢選連任!?

引用:
原帖由 文家良 於 2019-5-22 02:00 AM 發表

你智慧只在這
撐國貨,買華為,有乜錯?愛國無罪。點解唔敢講。

為擦侵侵鞋。

引用:
原帖由 pqmboss 於 2019-5-22 01:27 AM 發表
香討漢奸都24小時咬中國,只為做美國隻狗
呢d綱絡打  來自呆灣  自小被   民進黨洗腦!  同中國人冇關係    是日皇奴後代為榮 仇恨中國人!  所以盲目不理的言論  是正常! 因為冇歷史冇文化作支持! 是怪國民黨冇柒用  連中華民國   都保護吾到!  中國  2個政權  2個政黨   國民黨支持架政權中華民國   做咩輸咩!流浪政權

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]