• 瀏覽: 42,896
  • 回覆: 253
  • 追帖: 3
+5
唔係掛,咁快,真定假呀

引用:
原帖由 萬能藍色的水管 於 2019-5-21 11:22 PM 發表

呢件事令我發現手上好多平價國產機,一旦被禁用GOOGLE即死哂。

係時侯考慮換手機。
建議你轉毒果,我就打算N9轉華為5G

引用:
原帖由 ops1321 於 2019-5-21 11:22 PM 發表
唔係掛,咁快,真定假呀
震倉既野。。目標一達即掃貨,懶理傻散嘆慢版

所以一早話儍侵上台只會加速魯滅亡!

引用:
原帖由 白雲2014 於 2019-5-21 08:48 PM 發表
消息人士指出,美國商務部有限度豁免禁令後,宣布給予中國電訊設備商華為「90天臨時許可」後,據報其合作夥伴之一的谷歌,暫停了取消華為手機部分功能訪問權限的計劃,不過Google和華為都拒絕回應這項報導。在美政府祭出禁令之後,谷歌、英特爾、高通、博通等美國科技大廠為配合政策皆陸續中止對華為的關鍵零組件供貨。Google原本已決定暫停與華為部分業務合作,華為新的手機將無法再使用或更新谷歌的軟體和技術系統 ...
做咩啫,come on 谷歌,唔係淆底呀!誰怕誰

看看往後誰還會依靠美國的東西?!

中國不要再同D7頭合作啦,—知道華為有歐洲平台support取代google,就即克反口想同番華為合作,屎忽侵真係癲左啦

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2019-5-21 09:06 PM 發表

美國打壓中國
是沒可避免
就算侵倒台
民主黨上台
也不見得有幾大差別

美國不接受中國堀起
只有對抗一條路
點都比依條屎忽鬼好很多

虛警一場嘅係嗰堆供應商,唔係華為 😂

引用:
原帖由 佢係乜水 於 2019-5-21 09:03 PM 發表
話停就停, 話恢復就恢復, 咁兒戲, 全世界都有警覺性了
再講, 華為話已準備推出自家os, 谷歌今次幫華為推出自家系統站在道德高地, 不是華為負你谷歌, 是你谷歌負我華為 ...
係喎,朝令夕改咁,好明顯玩鳩個股市啦。

引用:
原帖由 kwan1516 於 2019-5-21 10:34 PM 發表
原來虛驚一場?之前用開華爲,質素又唔錯,有人決定今日去換喎?計畫喊停之後可能又換反華爲,嘻嘻!依家有人比佢玩到謝晒 ...
香討咪有幾個帖唱華為手機二手價大跌囉

9吹無賴腫桶玩沙蟹,佢出招聽吓就算,咪認真,認真就輸了.
大6 : 晒冷
霸國 : #@$%...吾跟

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]