• 瀏覽: 41,637
  • 回覆: 253
  • 追帖: 3
依家唔係你地唔俾華為用,而係華為唔柒用,慘囉

佢被迫叫做綠毛假髮狗
佢好鐘意食爛屎
更鐘意睇毒狗點浸死,
而且係一隻一隻咁浸死。
引用:
原帖由 simpson777 於 2019-5-21 09:03 PM 發表

有些事是沒法回頭,android 終結日程已啟動
市場壟斷優勢完了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hksarceo 於 2019-5-21 11:01 PM 發表

三個月足夠 義和合唱團 超越美國
而劉鶴本身就已經係無料到, 彷彿蜀中無大將似的
總之就不應誤以為可以用 一人一票選特首 的技倆去處理 中美貿易戰... ...
你如有睇過十三條現代版南京條約, 你就會明白, 根本無可能傾得成, 劉鶴好野, 玩咗班美國佬三個幾四個月俾時間自己友做準備

引用:
原帖由 施與受 於 2019-5-21 11:00 PM 發表

你話班仆街冇收萬惡的陰司紙,塭鬼信,正常人都唔會想自已個民族仆街架。
邊會正常架班人形垃圾!

睇下前果幾日個條孌童侏儒,班垃圾都撐佢話系政治打壓,講D野簡直系喪盡天良!都系個句,垃圾冇得救架啦見到直diu即可!!

引用:
原帖由 MuTeKi 於 2019-5-21 11:05 PM 發表

你如有睇過十三條現代版南京條約, 你就會明白, 根本無可能傾得成, 劉鶴好野, 玩咗班美國佬三個幾四個月俾時間自己友做準備
劉生絕對係辦豬食老虎嘅好材料。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 你封我唔到 於 2019-5-21 08:57 PM 發表

班反中蝗開心咗冇幾耐咋喎
開心的時間過得特別快。

引用:
原帖由 白雲2014 於 2019-5-21 08:48 PM 發表

消息人士指出,美國商務部有限度豁免禁令後,宣布給予中國電訊設備商華為「90天臨時許可」後,據報其合作夥伴之一的谷歌,暫停了取消華為手機部分功能訪問權限的計劃,不過Google和華為都拒絕回應這項報導。在美政府祭出禁令之後,谷歌、英特爾、高通、博通等美國科技大廠為配合政策皆陸續中止對華為的關鍵零組件供貨。Google原本已決定暫停與華為部分業務合作,華為新的手機將無法再使用或更新谷歌的軟體和技術系統 ...
我估可能習去希土公司看—看,有人怕怕。其一也!美國內反對聲不停,國際上跟者小小。其二也!

南下北上的龍
我支持香港警察,你們可以打我了!

回覆 引用 TOP

癲侵真係世界毒物

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 RockMe 於 2019-5-21 09:02 PM 發表

華為手機海外有七千萬用戶.

谷歌得罪七千萬人都好L大穫.
我原來用gmail看重穩定安全,所以這些年放棄很多其他帳戶,用gmail電郵註冊其他帳戶,如果那麼輕易封鎖,那gmail已經係最不穩定,那天瘋子一發病又封鎖這個那個,我會首先放棄gmail。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 星際邊緣的劉火 於 2019-5-21 11:10 PM 發表

邊會正常架班人形垃圾!

睇下前果幾日個條孌童侏儒,班垃圾都撐佢話系政治打壓,講D野簡直系喪盡天良!都系個句,垃圾冇得救架啦見到直diu即可!! ...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 佢係乜水 於 2019-5-21 09:03 PM 發表

話停就停, 話恢復就恢復, 咁兒戲, 全世界都有警覺性了
再講, 華為話已準備推出自家os, 谷歌今次幫華為推出自家系統站在道德高地, 不是華為負你谷歌, 是你谷歌負我華為 ...
而家驚嗰個應該係谷歌

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]