• 瀏覽: 42,838
  • 回覆: 253
  • 追帖: 3
+5
引用:
原帖由 simpson777 於 2019-5-21 09:03 PM 發表
有些事是沒法回頭,android 終結日程已啟動

引用:
原帖由 你封我唔到 於 21/5/2019 20:57 發表
班反中蝗開心咗冇幾耐咋喎
打了一日飛機

引用:
原帖由 lovecpc 於 2019-5-21 10:14 PM 發表

華為已有備胎
根本不用再購買老美的東西
自強不息

引用:
原帖由 RockMe 於 2019-5-21 09:02 PM 發表
華為手機海外有七千萬用戶.

谷歌得罪七千萬人都好L大穫.
唔係Google 
係侵侵玩野先

引用:
原帖由 天使晴 於 2019-5-21 09:52 PM 發表
朝令夕改, 美國不停透支自己既信用, 今年絕對係美國真正衰落既元年
日本國有先見之明(令和)玩令完。

引用:
原帖由 simpson777 於 2019-5-21 09:03 PM 發表
有些事是沒法回頭,android 終結日程已啟動
太好了,唔好番轉頭呀,出咗去唔好擰轉面。真係好撚憎android。

搞死咗農民,又整死埋高科技,通訊業剩返半條命,下一個係?

華為無表示,代表單方面唔承認90日臨時許可,已終止使用Google, 有戲睇。

引用:
原帖由 cmd1503 於 2019-5-21 10:18 PM 發表
搞死咗農民,又整死埋高科技,通訊業剩返半條命,下一個係?

侵侵好快禁止美國人同中國人交談, 因為怕中國人從美國人口套取國家機密, 有嚴重國家安全隠憂.
以後有美國人再敢同中國人交往, 就要拉去坐監甚至處決.

大陸入面13億都無youtube,whatapp,goole用,大陸都制裁老美幾十年啦,

特朗普和他背後的人, 又一次在金融市場嬴了. 可憐大家成為了牠們的點心. 

引用:
原帖由 佢係乜水 於 2019-5-21 09:03 PM 發表
話停就停, 話恢復就恢復, 咁兒戲, 全世界都有警覺性了
再講, 華為話已準備推出自家os, 谷歌今次幫華為推出自家系統站在道德高地, 不是華為負你谷歌, 是你谷歌負我華為 ...
講得好!
無論有無得繼續用谷哥,華為推新系統,我一定會轉用

引用:
原帖由 你封我唔到 於 2019-5-21 08:57 PM 發表
班反中蝗開心咗冇幾耐咋喎
你好衰 ,點解仲要 踢爆人哋

班孝子賢孫機都未打完咁快畀主人叫停。。。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]