• 瀏覽: 7,920
  • 回覆: 102
  • 追帖: 1
+4
華為用家們入來討論吓,再用華為機有咩下埸同對策

死路一條,game over

樓上三位都用緊華為?

任正閪親自承認冚家用apple手機!真愛蟈?!
慢慢舟愛食洋腸做洋奴用晒apple產品!真愛蟈?!
習近平個女唔回歸終共要食洋腸慰安洋人!真愛蟈?!
習近平個仔唔回歸終共要做洋奴!真愛蟈?!

終共奴隸狠唔到架啦!

你用緊邊款先?

係咪p30 將會冇晒google service? 定係只影響往後產品?

引用:
原帖由 任正飛 於 2019-5-21 09:19 PM 發表
任正閪親自承認冚家用apple手機!真愛蟈?!
慢慢舟愛食洋腸做洋奴用晒apple產品!真愛蟈?!
習近平個女唔回歸終共要食洋腸慰安洋人!真愛蟈?!
習近平個仔唔回歸終共要做洋奴!真愛蟈?!
終共奴隸狠唔到架啦! ...
咁點解鹵味仲要捉拿華萎公主先?喂!蘋果死忠黎喎

引用:
原帖由 wtfbro 於 2019-5-21 09:21 PM 發表

咁點解鹵味仲要捉拿華萎公主先?喂!蘋果死忠黎喎
死忠嘅結果咪就係瀨嘢囉!認真你就輸!

引用:
原帖由 男E 於 2019-5-21 09:00 PM 發表
樓上三位都用緊華為?

無得更新,華為如何解決

引用:
原帖由 wtfbro 於 2019-5-21 09:20 PM 發表
係咪p30 將會冇晒google service? 定係只影響往後產品?
往後,google 唔再提供支援

去應用寶download返個Google play就可以

引用:
原帖由 rambotan2008 於 2019-5-21 08:47 PM 發表
華為用家們入來討論吓,再用華為機有咩下埸同對策
你經常唱衰華為 點會係苦主呀 一個成日唱衰中國嘅人 話自己用華為 只有話你係神經失常 衰嘢乜都有你份

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2019-5-21 10:00 PM 發表

你經常唱衰華為 點會係苦主呀 一個成日唱衰中國嘅人 話自己用華為 只有話你係神經失常 衰嘢乜都有你份
咁多苦主梗係要分享吓啦同了解吓啦,唔高興呀過主啦

鍵盤翻頁
左右