註冊 登入

[其他] 華為苦主討論區

華為苦主討論區 E-mail 此主題給朋友

華為用家們入來討論吓,再用華為机有咩下埸同對策

熱賣及精選
死路一條,game over

打老婆的班頭   降婦女的領袖

天若有情天亦老 人間正道是滄桑

佔有過更損失得多, 彷彿有循環因果
追憶 總比平凡易過,
沒試過那知真正愛, 無力再轉送別人
沒愛過那知真正痛, 原來面上沒傷痕
一世的錯為了一次的對
一世的冷為了一次的暖
要笑我笑我天生只有痴
引用:
原帖由 rambotan2008 於 2019-5-21 08:47 PM 發表

華為老板家人都選用 apple:
【華為被禁】任正非現身央視:家人還在用蘋果手機 非愛國就用華為
https://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28232869

黑玫瑰

回覆 引用 TOP

樓上三位都用緊華為?

九七七一交接時, 巨門化忌陀羅兄
天梁天壽擎羊父, 難為香江夾其中

任正閪親自承認冚家用apple手機!真愛蟈?!
慢慢舟愛食洋腸做洋奴用晒apple產品!真愛蟈?!
習近平個女唔回歸終共要食洋腸慰安洋人!真愛蟈?!
習近平個仔唔回歸終共要做洋奴!真愛蟈?!

終共奴隸狠唔到架啦!

紅色惡魔就係大陸共產黨!
你用緊邊款先?

設計第一,品牌第二,內涵第三

反同性戀,反福利主義

回覆 引用 TOP

係咪p30 將會冇晒google service? 定係只影響往後產品?

引用:
原帖由 任正飛 於 2019-5-21 09:19 PM 發表

任正閪親自承認冚家用apple手機!真愛蟈?!
慢慢舟愛食洋腸做洋奴用晒apple產品!真愛蟈?!
習近平個女唔回歸終共要食洋腸慰安洋人!真愛蟈?!
習近平個仔唔回歸終共要做洋奴!真愛蟈?!
終共奴隸狠唔到架啦! ...
咁點解鹵味仲要捉拿華萎公主先?喂!蘋果死忠黎喎

引用:
原帖由 wtfbro 於 2019-5-21 09:21 PM 發表

咁點解鹵味仲要捉拿華萎公主先?喂!蘋果死忠黎喎
死忠嘅結果咪就係瀨嘢囉!認真你就輸!

紅色惡魔就係大陸共產黨!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 男E 於 2019-5-21 09:00 PM 發表

樓上三位都用緊華為?

無得更新,華為如何解決

引用:
原帖由 wtfbro 於 2019-5-21 09:20 PM 發表

係咪p30 將會冇晒google service? 定係只影響往後產品?
往後,google 唔再提供支援

去應用寶download返個Google play就可以

引用:
原帖由 rambotan2008 於 2019-5-21 08:47 PM 發表

你經常唱衰華為 點會係苦主呀 一個成日唱衰中國嘅人 話自己用華為 只有話你係神經失常 衰嘢乜都有你份

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2019-5-21 10:00 PM 發表

你經常唱衰華為 點會係苦主呀 一個成日唱衰中國嘅人 話自己用華為 只有話你係神經失常 衰嘢乜都有你份
咁多苦主梗係要分享吓啦同了解吓啦,唔高興呀過主啦

103 1234567
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。