• 瀏覽: 30,592
  • 回覆: 240
  • 追帖: 1
+2
Supreme店舖學下啦

呢句嘢係中國網友寫?

引用:
原帖由 任正飛 於 2019-5-21 09:08 PM 發表
終共教育就係要偷呃拐騙搶!
基本台灣省才是這方面的專材出口地區..........!!

引用:
原帖由 清風水靜 於 2019-5-21 09:11 PM 發表

基本台灣省才是這方面的專材出口地區..........!!
台灣國無終共奴隸教育!

supreme 濕9 牌子連design 都懶,隨便1 蚊的tee 印個logo,完全沒有質量可言, 就賣N 倍價錢圈錢就合理,比A貨商更無良吧!

引用:
原帖由 任正飛 於 2019-5-21 09:13 PM 發表

台灣國無終共奴隸教育!
係呀......加班都是功德........破了七天假都是想員工賺更多錢.......!!

引用:
原帖由 一家團聚 於 2019-5-21 06:56 PM 發表
別人做翻版冒牌都只是偷偷摸摸地做,係中國大陸咁張揚,當大大聲話自己冇錯。

中國大陸真係一個唔知點形容的黑暗國度。
係囉!喺香港有啲L樣都話自己生於亂世啦

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2019-5-21 06:34 PM 發表

有點似無印良品和無印良品
咦?係A貨??以為係簡體字

今次鬼打鬼喎!

美國品牌 vs 意大利品牌

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2019-5-21 06:38 PM 發表
商標法不嬲都係先注冊先得, 係好合理的 
先到先得是常識

賤格到此程度 支持浸浸打這個貿易戰

留名睇Supreme Italia告Supreme
Supreme賠錢比Supreme Italia

打貿易戰喎 仲嚟中國做生意 係歐盟都打唔贏官司 嚟到中國會打得贏 打唔贏就發爛渣 你估真係美國佬大曬

引用:
原帖由 一家團聚 於 2019-5-21 06:56 PM 發表
別人做翻版冒牌都只是偷偷摸摸地做,係中國大陸咁張揚,當大大聲話自己冇錯。

中國大陸真係一個唔知點形容的黑暗國度。
所以中國人被人歧視, 其實唔係無原因, 如果炒人野都覺得係啱既, 請繼續

引用:
原帖由 任正飛 於 2019-5-21 09:13 PM 發表

台灣國無終共奴隸教育!
只有阿袓自願的。。。
h

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]