• 瀏覽: 16,227
  • 回覆: 109
+15
Haha 搞到我即刻開黎睇

引用:
原帖由 ichthys2 於 2019-5-21 08:23 PM 發表
美國人所標榜的「自由市場」、「人權國度」原來有條件,只要所謂「人權自由」不合美國政權利益,美國政權可以立即將「人權自由」摧毀得絲毫不剩。 ...
唔炸平你已係好厚度了

引用:
原帖由 赤共 於 2019-5-21 08:29 PM 發表

古人大陸主人刁種講架
你用緊咩文呀?
點解我呢個現代人睇唔明0既?
邊個刁總呀?
學好你個中文先係度吹水啦

又話唔睇大陸網站,你又知0既?
自己大巴大巴車自己塊面?

其實有少許智慧既人,除非唔係人喇!美國擺明唔夠人既科技發展得好過佢就全動國家力量去打壓商家,一個唔係理由既理(國家安全)喎!又唔出真憑實躆添!美國呢個國家遲早會完蛋。

其實好多外國人都用緊同讚緊華為 點解仲有班人咁蠢仲要比毒果控制

引用:
原帖由 ussob 於 2019-5-21 07:56 PM 發表
以後實現Huawei service, 包含store, 瀏覽器, 地圖, 電郵, 短片視頻等, 根本可以飛起google, 反正google一向都俾歐洲告 壟斷, 呢次歐洲都想順便改變一下!
華為已有「應用程式市場」
仲可以用騰訊「應用寶」
海外都有「APKPURE」

因為google已退出中國多年,高德地圖等公司在內地做得比google好

家陣所謂民主自由, 都是口號而已... 美國一線企業, 有那一間不是賺到盡, 有那一間不是耍霸道的... 歐美白皮偽民主國度, 愚民蠢人的樂土... 牠們善忘到以為美國不再監控了, 傻得可怕呢...

引用:
原帖由 ussob 於 2019-5-21 07:56 PM 發表

以後實現Huawei service, 包含store, 瀏覽器, 地圖, 電郵, 短片視頻等, 根本可以飛起google, 反正google一向都俾歐洲告 壟斷, 呢次歐洲都想順便改變一下!
這次是華為操作系統獨立的好機會,因為已經沒有回頭路可走。

引用:
原帖由 DeepWeb 於 2019-5-21 06:52 PM 發表

谷歌不是大陸封的

谷歌是自動退出中國市場的

麻煩黃蟲不要 不斷造謠
就係要宣傳式咁講 ------
大陸封左google , facebook, youtube, ig,
唔比入市場

引用:
原帖由 kayakfans 於 2019-5-21 08:37 PM 發表
其實有少許智慧既人,除非唔係人喇!美國擺明唔夠人既科技發展得好過佢就全動國家力量去打壓商家,一個唔係理由既理(國家安全)喎!又唔出真憑實躆添!美國呢個國家遲早會完蛋。 ...
只要危及到美國的利益,美國都唔會令佢好過。

引用:
原帖由 chancc77 於 2019-5-21 07:30 PM 發表
只怪用緊iphone 既中國人唔爭氣。。。。
以前用就係因為iphone穩定,做工好。而家下一代機又貴又廢,食水極深,小米都好過佢

傻仔先覺得美國係好,衰過共產黨!

引用:
原帖由 DeepWeb 於 2019-5-21 07:24 PM 發表

所以說
這些被洗腦的人 真可悲
唔止可悲,更係可憐

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]