• 瀏覽: 6,559
  • 回覆: 148
引用:
原帖由 最愛陶公子2015 於 2019-5-21 05:47 PM 發表
中聯辦和港府漠視民間、法律界、商界和台灣政府反對,以移交殺人案疑犯到台灣為藉口,強行繞過立法會法案委員會審議,堅持將修訂《逃犯條例》草案,直接搬上大會,務求極速修例,捉拿在港人士「送中」受審,輕易充公他們在港的財產。繼上月底13萬人上街反惡法後,民陣決定在下月9日,發起第3次大規模反修例遊行,由銅鑼灣東角道出發,遊行至金鐘添美道,冀有30萬名市民響應,要求政府撤回惡法,守護香港反送中。

http ...
奉獻各位,千萬唔好去參加,會有危險😢😢😢😢效果自負😜😜😜

作都作到有300 萬人出黎啦,冀咩丫

引用:
原帖由 最愛陶公子2015 於 2019-5-21 05:47 PM 發表
中聯辦和港府漠視民間、法律界、商界和台灣政府反對,以移交殺人案疑犯到台灣為藉口,強行繞過立法會法案委員會審議,堅持將修訂《逃犯條例》草案,直接搬上大會,務求極速修例,捉拿在港人士「送中」受審,輕易充公他們在港的財產。繼上月底13萬人上街反惡法後,民陣決定在下月9日,發起第3次大規模反修例遊行,由銅鑼灣東角道出發,遊行至金鐘添美道,冀有30萬名市民響應,要求政府撤回惡法,守護香港反送中。

http ...
妖言惑眾,收了香港富豪的,咁願包庇逃犯,違背良心可恥👎👎👎👎

引用:
原帖由 dmjudas 於 2019-5-22 07:51 AM 發表

希望你地自焚然後行入維港,唔好累我地大多數人
你焚還焚唔好搞到人

昂九

引用:
原帖由 c8888k8888 於 2019-5-21 09:47 PM 發表

學日本仔精忠切…!
J

唔籌款暑假邊去得r洲旅行

引用:
原帖由 nicencl 於 2019-5-21 06:00 PM 發表
就算 真係過 30萬~

到時 警方 咪又係 只報 2-3萬
就算只得2-3萬,民陣咪又係報20-30萬

引用:
原帖由 最愛陶公子2015 於 2019-5-21 07:44 PM 發表

球場班人是坐定定,遊行是流動的,唔識計數就少句啦。
連遊行人數都作大騙市民,仲有乜誠信可言!

有案底潛逃緊嘅人士,咪企咁前呀

引用:
原帖由 ivanchem9 於 2019-5-21 18:41 發表
三月,四月,六月,為同一主題攪三次遊行真係少見,證明金主急了
你預見唔到後果?

預見唔到大把人會走?可能包括你老闆?

呢次係收香港皮

引用:
原帖由 nicencl 於 2019-5-21 06:00 PM 發表
就算 真係過 30萬~

到時 警方 咪又係 只報 2-3萬
今你到時有100萬就得

真係有30萬,就狗吹300萬。

今次應多過上次人數,萬人空巷銅鑼灣

送班垃圾中

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]