• 瀏覽: 6,560
  • 回覆: 148
有冇門路好似黃生咁走佬去德國?

人數唔係重要!
最重要係捐錢!錢!錢

遊行冇用嘅,建議絕食啦,一連絕十9幾日以上,政府一定驚到標屎

引用:
原帖由 最愛陶公子2015 於 2019-5-21 05:47 PM 發表
中聯辦和港府漠視民間、法律界、商界和台灣政府反對,以移交殺人案疑犯到台灣為藉口,強行繞過立法會法案委員會審議,堅持將修訂《逃犯條例》草案,直接搬上大會,務求極速修例,捉拿在港人士「送中」受審,輕易充公他們在港的財產。繼上月底13萬人上街反惡法後,民陣決定在下月9日,發起第3次大規模反修例遊行,由銅鑼灣東角道出發,遊行至金鐘添美道,冀有30萬名市民響應,要求政府撤回惡法,守護香港反送中。

http ...
30萬人代表全香港人,真係民主

引用:
原帖由 男E 於 2019-5-21 06:09 PM 發表
如果是真正嚴重的話是不用等到下月9日的, 明天已可有一百萬人上街了.
痴線既,唔洗返工唔洗食飯?

引用:
原帖由 最愛陶公子2015 於 2019-5-21 07:41 PM 發表

有冇其他建議?
擸刀槍上中南海刺殺,唔好只做鍵盤俠,祝你好運

引用:
原帖由 ivanchem9 於 2019-5-21 06:41 PM 發表
三月,四月,六月,為同一主題攪三次遊行真係少見,證明金主急了
你好急咩?我唔覺有咩咁少見去極得少見多怪。鍾意同一主題遊幾多次都得架。

引用:
原帖由 pptinapp 於 2019-5-22 07:50 AM 發表

香港有幾十萬逃犯,所以起碼有幾十萬遊行,民陣白痴支持者話嘅!
計左政府未呀

引用:
原帖由 swerner 於 2019-5-22 08:25 AM 發表

你預見唔到後果?

預見唔到大把人會走?可能包括你老闆?

呢次係收香港皮
講移民幾時夠九七前多?一直吹到而家,確實香港仲未收皮

引用:
原帖由 killua991219 於 2019-5-22 09:22 AM 發表

你好急咩?我唔覺有咩咁少見去極得少見多怪。鍾意同一主題遊幾多次都得架。
同一主題,四個月攪三次遊行,你有無其他例子提供?

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 ivanchem9 於 2019-5-22 09:24 發表

講移民幾時夠九七前多?一直吹到而家,確實香港仲未收皮
當時有人呃人,話五十年唔變
你試下當時攞呢條一齊過呀
未必會回歸

而家過撟抽板,來真

屌64話遊行捐款,而加69又話要,米攪。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]