• 瀏覽: 93,528
  • 回覆: 709
  • 追帖: 3
+26
引用:
原帖由 鐘覺霧 於 2019-5-21 11:45 發表

現在,吹緊風......想郁無人機 "大疆",一齊聽天由命吧。
咁我要買VIVO..OPPO了....

引用:
原帖由 quarry 於 2019-5-21 11:43 AM 發表

你用晒大陸野咪比大陸完全監控, 邊個夠你好野
大陸野有監察有冇證明先,i電話自己證明有。真是好野,唔好估要證明。

引用:
原帖由 getmerambo 於 2019-5-21 11:36 AM 發表

華為,中興根本係黨企, 仲扮嘢?
同美國波音一樣,有軍方背景,政府有補貼

華為已退出美國,維修保養美國自己招標搵第二間做囉,美國又唔咪無人識做。

係需要多過90天

引用:
原帖由 香水格格 於 2019-5-21 11:42 AM 發表

支持華為自研技術邁向國際化
同美國公司做生意冇保障
政府話禁就禁話殺就殺
鎂國話俾全世界知, 佢唔係同人做緊生意, 係佢要輸打贏要

引用:
原帖由 peter925 於 2019-5-21 11:47 AM 發表
華為已退出美國,維修保養美國自己招標搵第二間做囉,美國又唔咪無人識做。
基建咩落標。

引用:
原帖由 神殿老子 於 2019-5-21 10:10 AM 發表
即刻停,美國吾少鄉下地方即刻冇網絡用,因為用緊華為網絡.
關咩事? 美國鄉下地方本身就係冇網絡.

引用:
原帖由 peter925 於 2019-5-21 11:45 AM 發表

在企業來講,的確係勁,勁到不可思義
難怪美國認為佢係國營企業,另有目的

引用:
原帖由 17698lam 於 2019-5-21 11:49 AM 發表

基建咩落標。
新保養維修合約都要招標的。

附件

hw.png(116.86 KB)

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2019-5-21 10:04 AM 發表
美國商務部於當地時間周一(20日),宣布延長美國企業向中國科技巨企華為出售零件的禁令,華為創始人兼總裁任正非周二(21日...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20190521/photo/bkn-20190521091231531-0521_00952_001_01b.jpg?20190521094327

特朗普就鳩噏慣啫,
你又跟佢一樣?

新聞來源連結:
ht ...
任總 有骨氣既話
任何美國零件 軟件 技術一概不用
睇下華為可以做D乜
啊 公司轉型囉 做農業公司
返鄉下耕田吧

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]