註冊 登入



引用:
原帖由 男E 於 2019-5-21 09:45 AM 發表

華為創辦人任正非指,華為5G不會受到限制措施影響,又指美國政客做法低估了華為。

他又指華為能做出與美國製一樣的芯片,但不會輕易狹隘排除美國芯片。



任正非話驚都唔驚你你露眉.
...
唉, 得把口, 做d野黎睇下喇



引用 TOP

被引用(11)
唔駛做野美國都嚇到跪低,緊急狀態令咁「緊急」既事又可以寬限90日


引用 被引用(4) TOP

如果你係佢,你會点做? 即刻跪?


引用 TOP

57間廠關閉,好正面回應。


引用 被引用(1) TOP

事件剛發生, 除了你打飛機出嘢快之外, 做D乜嘢可以即刻有成果畀你睇到?  當日中興被美政府打壓後就出聲明話公司進入休克狀態, 反觀華為充滿自信 得把口的是傻侵總統


引用 TOP

你指柒朗普?


引用 TOP

任正非建立咗華為集團。你建立咗D乜?

邊個得巴口?

特朗普就真係得巴口,任內豪無建樹,淨係到處攪破壞,美國肯定俾佢累死。



引用 被引用(1) TOP

就算做到做左,你都睇唔到,得把口


引用 TOP

真心覺得你可憐


引用 TOP

浸浸涼話入口中國制晶片,免稅,仲有聯邦稅有八折添


引用 TOP

做咗你都唔識啦,門外漢。


引用 TOP

佢間公司做左咁多年, 年賺千億, 佢係得把口咁你係咩?


引用 TOP

伸延閱讀
 
發新話題發佈投票


重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Rights Reserved.
版權所有,不得轉載。