註冊 登入



華為創辦人任正非指,華為5G不會受到限制措施影響,又指美國政客做法低估了華為。

他又指華為能做出與美國製一樣的芯片,但不會輕易狹隘排除美國芯片。



任正非話驚都唔驚你你露眉.

新聞來源連結:
http://news.tvb.com/instant/5ce3566ce60383fa2e003302/



引用 TOP

被引用(15)
唉, 得把口, 做d野黎睇下喇


做到先講啦任正非
係度吹水唔抹嘴



引用 被引用(5) TOP

咪係囉,驚條能咩,最多咪執能咗佢,反正唔係無飯開


任總係實牙實齒的實力,老美即管放馬過來...


引用 TOP

阿飛哥,唔係你認叻,話華為科技在領先地位,兵道有人搞華為.低調呀!


引用 TOP

他又指華為能做出與美國製一樣的芯片,但不會輕易狹隘排除美國芯片

呢條撚樣, 唔得就唔得啦, 仲要出口術



引用 TOP

國家叫佢咁講,唔通佢話驚到漂尿咩。


其實佢做得呢一行,有遠見嘅一早睇到會受到軟件硬件嘅限制,睇有無搞到新嘢


引用 TOP

唔理ip rights ㄧ定做到


引用 被引用(1) TOP




引用 TOP

一於買幾部華為送中


引用 TOP

低唔低估唔係靠把口,有本事就拎實力出黎睇下

強國人鐘意出口術



引用 被引用(1) TOP

任正非真系中國商界典範


引用 TOP

中國讓吾到幾多次㗎啦,呢場硬仗點都要打。你以為讓步就會有好日子過嗎,吾會。


引用 被引用(1) TOP

伸延閱讀
 16 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
 
發新話題發佈投票


重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Rights Reserved.
版權所有,不得轉載。