• 瀏覽: 18,488
  • 回覆: 8
唔明點解咁多打手睇低華為,睇低中國科技,令人廢解

熱賣及精選
引用:
原帖由 quarry 於 2019-5-21 10:28 AM 發表

研發到就唔洗偷美國次等技術啦
連次等技術都要偷, 即係核心技術100%未研發到

D技術用錢買到咁簡單, 都唔洗偷啦
你地呢D無根無據,如果真係有證據美國政府一早告到華為甩褲,而唔洗用到行政命令黎逼華為啦

引用:
原帖由 quarry 於 2019-5-21 10:33 AM 發表

大陸人唔係得把口, 就唔會攞隻黑煙遼寧號係度打飛機啦
So你都係得把口的鍵盤俠

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 神之手raymond 於 2019-5-21 10:34 AM 發表

佢呢啲人如果真係打仗,一定對自己老婆,同個女出嚟比人奸,一啲血性都冇
我就真係唔明呢班人點諗,如果真係有戰爭個時,呢班人係米諗住靠美國佬保護佢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 quarry 於 2019-5-21 10:36 AM 發表

識英文一早睇晒28頁起訴書啦
訓醒未呀? 係咪唔識英文呀? 連老美玩緊乜做緊乜都完全唔知呀?
中國靠你地呀? 唔係掛?
你就拿份起訴書上黎睇啦!點解美國仲唔告華為?

回覆 引用 TOP

點解美國要行政命令?點解華為係美國的生意仲未被美國拉人封艇?點解其他國家都仲要比華為參與5g?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 神之手raymond 於 2019-5-21 10:41 AM 發表

係啊
中國手機偷咗蘋果十年後嘅科技,自己先推出,雙卡雙待呢啲科技,中國手機十年前就有,蘋果先啱啱推出仲要做到一坺屎咁,在傻西黃絲眼中,發夢都諗住美國先係自己祖國,全世界所有地區民族,香港人最反華比任何人多勤力。 ...
講真身為中國人你可以唔妥中國政府,正如好多國家都有反政府的人存在,但反埋同胞,香港人全球第一。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ONZ... 於 2019-5-21 11:02 AM 發表

專利已經協議落實左 以後要用5g既都要科水 繞唔過 邊個國家普及5g網絡先都好 完全無影響
人地國家真金白銀同華為做生意,佢仲話華為係米真係有5G,佢唔係黎搞笑嗎?佢老闆傻侵都話美國無5G要建6g7g, 好能勁呀!

我就真係好唔明?D反友講到華為9吹乜都無?你有証據嗎?你係華為員工?政府部門?全世界人都係到睇緊華為,佢真係可以吹到咁大,點樣收場?好似中興都係大公司,管理人坦坦白白話比美國做低無法不妥協,一間大公司做到就係做到,做唔到話做到點樣出黎交貨?點解有班人實牙實齒話華為吹水?做生意原來靠吹水?你地係米當其他大國係白痴?美國先係上帝?做狗都要拿D証據出黎比人睇,究竟邊個係吹水?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]