• 瀏覽: 20,083
  • 回覆: 234
+3
引用:
原帖由 T2. 於 2019-5-21 09:50 AM 發表
9吹無賴腫桶玩沙蟹
其實2仔底

引用:
原帖由 男E 於 2019-5-21 09:45 AM 發表
華為創辦人任正非指,華為5G不會受到限制措施影響,又指美國政客做法低估了華為。

他又指華為能做出與美國製一樣的芯片,但不會輕易狹隘排除美國芯片。

任正非話驚都唔驚你你露眉.
...
其實佢做得呢一行,有遠見嘅一早睇到會受到軟件硬件嘅限制,睇有無搞到新嘢

引用:
原帖由 quarry 於 2019-5-21 10:43 AM 發表

你知唔知科研唔係有錢就成功?
你以為落街買野呀?
中國真係自己得, 就唔洗派人去美國留學, 入美國公司啦
你講咁春多廢話托柒咩 現實就係華為有5g 3成關鍵專利

honestly 美國佬都清庫存呀, 咪美其名law

柒兩普吾知D科技公司一句限制令責倉底多少貨未出,多少源料要找數,一句限死,可能老尾公司骨牌式出現盈警,股市又瀬嘢

引用:
原帖由 熱狗OO 於 21/5/2019 10:00 發表

他絕對係最偉大的飛機工程師, 打到出血果隻
你絕對係最偉大的打飛機工程師,打到出血果隻

引用:
原帖由 熱狗OO 於 2019-5-21 09:51 AM 發表

唉, 得把口, 做d野黎睇下喇
事件剛發生, 除了你打飛機出嘢快之外, 做D乜嘢可以即刻有成果畀你睇到?  當日中興被美政府打壓後就出聲明話公司進入休克狀態, 反觀華為充滿自信 得把口的是傻侵總統

引用:
原帖由 熱狗OO 於 2019-5-21 09:51 AM 發表

你指柒朗普?

引用:
原帖由 熱狗OO 於 2019-5-21 09:53 AM 發表

佢梗有底氣架, 搵夠隨時退休都得喇, 死既係華為之嘛
如果你係集團主席就大檸樂,你講得出呢句證明你冇機會做。
請問李嘉誠幾歲退休?身家幾多?

引用:

任正非建立咗華為集團。你建立咗D乜?

邊個得巴口?

特朗普就真係得巴口,任內豪無建樹,淨係到處攪破壞,美國肯定俾佢累死。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]