• 瀏覽: 20,078
  • 回覆: 234
+3
華爲又贏
任正飛,我欣賞你

引用:
原帖由 quarry 於 2019-5-21 10:36 AM 發表

識英文一早睇晒28頁起訴書啦
訓醒未呀? 係咪唔識英文呀? 連老美玩緊乜做緊乜都完全唔知呀?
中國靠你地呀? 唔係掛?
你就拿份起訴書上黎睇啦!點解美國仲唔告華為?

任阿Q先生

引用:
原帖由 quarry 於 2019-5-21 10:28 AM 發表

研發到就唔洗偷美國次等技術啦
連次等技術都要偷, 即係核心技術100%未研發到

D技術用錢買到咁簡單, 都唔洗偷啦
知唔知咩叫專利丫大佬 唔研發出黎點做專利

點解美國要行政命令?點解華為係美國的生意仲未被美國拉人封艇?點解其他國家都仲要比華為參與5g?

引用:
原帖由 男E 於 2019-5-21 09:45 AM 發表
華為創辦人任正非指,華為5G不會受到限制措施影響,又指美國政客做法低估了華為。

他又指華為能做出與美國製一樣的芯片,但不會輕易狹隘排除美國芯片。

任正非話驚都唔驚你你露眉.
...
任總係實牙實齒的實力,老美即管放馬過來...

引用:
原帖由 城市民工 於 2019-5-21 10:31 AM 發表

你地呢D無根無據,如果真係有證據美國政府一早告到華為甩褲,而唔洗用到行政命令黎逼華為啦
係啊
中國手機偷咗蘋果十年後嘅科技,自己先推出,雙卡雙待呢啲科技,中國手機十年前就有,蘋果先啱啱推出仲要做到一坺屎咁,在傻西黃絲眼中,發夢都諗住美國先係自己祖國,全世界所有地區民族,香港人最反華比任何人多勤力。

引用:
原帖由 quarry 於 2019-5-21 09:52 AM 發表

做到先講啦任正非
係度吹水唔抹嘴
企業主席公開吹水會害屎間公司 邊有甘on9 佢又吾系攪政治
政客就吾同 日吹夜吹 到打倒自己時 又解釋政治就系妥協的藝術 

緊急狀態令原來唔緊急隨時可以俾多九十日!

引用:
原帖由 男E 於 2019-5-21 09:45 AM 發表
華為創辦人任正非指,華為5G不會受到限制措施影響,又指美國政客做法低估了華為。

他又指華為能做出與美國製一樣的芯片,但不會輕易狹隘排除美國芯片。

...
阿飛哥,唔係你認叻,話華為科技在領先地位,兵道有人搞華為.低調呀!

引用:
原帖由 無盡師兄 於 2019-5-21 10:11 AM 發表
任正飛,我開始欣賞你。

雖然一家民營企業難以打贏傾國之力的杯葛,但閣下有風骨,配服
佢真係好有大將之風

美國幾十年計劃非短期可解決。中國見招出招。美國一定千軍萬馬氣勢,因美國開支大

引用:

...
他又指華為能做出與美國製一樣的芯片,但不會輕易狹隘排除美國芯片

呢條撚樣, 唔得就唔得啦, 仲要出口術

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]