註冊 登入

[本港新聞評論] 無綫新聞 - 快訊 - 任正非:美國政客做法低估了華為

引用:
原帖由 vincentwong27 於 2019-5-21 10:09 AM 發表

任正飛叫美國佬唔洗比90日寛限,點解美國佬仲要比嘅?
90天其實係比你老露眉公司自己出貨, 因為做左唔出得, 會坐晒艇

九七七一交接時, 巨門化忌陀羅兄
天梁天壽擎羊父, 難為香江夾其中
熱賣及精選
引用:
原帖由 T2. 於 2019-5-21 09:50 AM 發表

9吹無賴腫桶玩沙蟹
這90日內華為必有新招,我截圖為記

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2019-5-21 09:56 AM 發表

任正非現在好像一國領袖咁,領導公司和美帝對戰!
不得不戰今天跪下明天更多公司要跪睇下日本就知

引用:
原帖由 cathayan 於 2019-5-21 10:09 AM 發表

人地做到一間公司既規模被另一國家機器打壓.... 邊個吹水, 你定係佢?
佢之前點冇意思嫁
眼前腳下冇就係冇

華為抵死啦,唔開後門比美國監控,搞死你就緊啦,唔咪咩叫霸權,民主自由人權,九嗡姐用來搞人哋國家手段

直接將華為列做恐怖份子吧.

回覆 引用 TOP

應該係全世界高估咗美國政客。押上美國多年來的信譽,造謠抺黑企圖做掉一間中國公司,結果是徒勞。

支持任正非!

回覆 引用 TOP

加油!
3G年代中國落後,去到5G中國已經超越外國,再跑落去肯定贏足九條街

引用:
原帖由 遊鯤 於 2019-5-21 10:15 AM 發表

應該係全世界高估咗美國政客。押上美國多年來的信譽,造謠抺黑企圖做掉一間中國公司,結果是徒勞。
美國比儍浸搞到浸淪了無誠信

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 無盡師兄 於 2019-5-21 10:11 AM 發表

任正飛,我開始欣賞你。

雖然一家民營企業難以打贏傾國之力的杯葛,但閣下有風骨,配服
如果結果係打贏左,老美係咪可以pk了。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 男E 於 2019-5-21 10:12 AM 發表

90天其實係比你老露眉公司自己出貨, 因為做左唔出得, 會坐晒艇
所以中國都唔會怕,美國佬一齊死,睇下邊個傷啲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tony.hk 於 2019-5-21 10:17 AM 發表

加油!
3G年代中國落後,去到5G中國已經超越外國,再跑落去肯定贏足九條街
老美就是怕這樣今天中國捱得了過去他朝任飛翔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 熱狗OO 於 2019-5-21 09:51 AM 發表

唉, 得把口, 做d野黎睇下喇
57間廠關閉,好正面回應。

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。