• 瀏覽: 20,055
  • 回覆: 234
+3
引用:
原帖由 熱狗OO 於 2019-5-21 09:58 AM 發表

你有無反轉野講呀? 被唔被打的權力在人處, 自己乜野防衛措施及反制措施又無

下下要等人可憐唔搞你叫嚇到跪低? 我頂

同埋延遲一季代表咩呀? 依家唔係話撤銷喎, 知唔知撤銷及延期的分別?

即係你老婆決定同你離婚, 因太多瓜葛而要延遲三個月, 你覺得呢三個月仍可以和她性交或睡在同一床上嗎?

這般邏輯也不懂, 作為維穩AI的智能也未免set得太低智 ...
可憐佢? 你有無on9左啲 啲邏輯唔見得有幾好

美國又贏

90日後 刪除緊急狀態 嗰時又起番 好炒

做出一樣的晶片?耐人尋味

果然是CCTVB,當然跟黨走。

引用:
原帖由 quarry 於 2019-5-21 09:52 AM 發表

做到先講啦任正非
係度吹水唔抹嘴
人地做到一間公司既規模被另一國家機器打壓.... 邊個吹水, 你定係佢?

任正飛叫美國佬唔洗比90日寛限,點解美國佬仲要比嘅?

引用:
原帖由 熱狗OO 於 2019-5-21 09:51 AM 發表

唉, 得把口, 做d野黎睇下喇
如果你係佢,你會點做? 即刻跪?

引用:
原帖由 refugee 於 2019-5-21 09:53 AM 發表

唔駛做野美國都嚇到跪低,緊急狀態令咁「緊急」既事又可以寬限90日
冇寬限,磨菇仔自己食咗大豆,又要食咩晶片。

引用:
原帖由 refugee 於 2019-5-21 09:53 AM 發表

唔駛做野美國都嚇到跪低,緊急狀態令咁「緊急」既事又可以寬限90日
可以等下嘅 "緊急"

任正飛,我開始欣賞你。

雖然一家民營企業難以打贏傾國之力的杯葛,但閣下有風骨,配服

任正非軍人出身, 有骨氣, 見到中興之死下場, 橫死惦死, 括出去. 唔會比你練住春袋走

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]