[本港新聞評論] 東方日報A1:死者蒙冤泛民拉布等無可等 香討焦點

熱賣及精選
引用:
原帖由 22333000 於 2019-5-21 10:07 AM 發表

好似犯民出賣港人
好似係建制同政府出賣港人就真

回覆 引用 TOP

支持政府立即立法!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 22333000 於 2019-5-21 10:08 AM 發表

再好用副件3,立埋叛国罪
咁有錢佬即走,點知你會唔會話撤資係叛國呀。攞得黎帶唔得走。

回覆 引用 TOP

如果立法後,台灣唔收人,故仔應該點講?

無錢!睇吓美贊臣賣奶粉比大陸仔,定賣比你?!
試吓叫民主口號,講下人權,又睇下美贊臣會唔會送奶粉俾你!!
引用:
原帖由 kaman666 於 2019-5-21 10:11 AM 發表

人哋包疵自己呀!佢哋就係罪犯
咁即係政府都包庇緊自己所以先括免九種商業罪行。你令我明白點解政府會一邊叫捉罪犯但另一邊就放罪犯。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Df21d 於 2019-5-21 12:28 PM 發表

東方中立過毒果好多!
表面係嘅……

回覆 引用 TOP

小鳳姐出場

太麻煩了, 干脆直接廢了垃圾會, 由政府-人大直接立法就行

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cannotdisplay 於 2019-5-21 10:20 AM 發表

快D 上埋 23條, 唔使佢地咁煩
人地唔煩呀,係你煩啫

回覆 引用 TOP

人地本來依照法例係可以無事, 而家夾硬修改法例要引渡人, 真係夾硬黎,離晒譜

呢鋪支持陳同佳,法治社會係應該有規有矩,既然佢原本佢係唔需要引渡受審,唔應該輕易改例損害佢既利益

始終人地一早係見到香港無引渡條例先去犯呢件事, 而家突然話改例就改例, 要知原本就有引渡條例人地就未必會犯案,而家事後改例係唔公平,唔公正

回覆 引用 TOP

一早就要啦!支持支持

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 打9棒 於 2019-5-21 09:51 AM 發表

第一單炸. 如果咁都無事.
以後見有仇家去台灣. 你跟去, 再殺左佢. 第二日搭早機返香港, 就無事.
諗起都恐怖呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 u_77543 於 2019-5-21 10:26 AM 發表

未上 23條,好多黃🐶仔已經走路,未走記錄黃🐶仔 ip 先,到時就知糸誰人,好多已經俾人copy 了貼文🤣🤣🤣
再記錄埋d所謂自己友既ip睇下係唔係真忠誠睇下有無用國貨定假意投誠用外國貨一直俾緊錢外國同自己抗衡。

回覆 引用 TOP

齊插L 4 李加蕭及777至插L 4為止

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 狂人甲 於 2019-5-21 01:18 PM 發表

如果立法後,台灣唔收人,故仔應該點講?
都係會怪泛民

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。