• 瀏覽: 21,752
  • 回覆: 346
+16
襯中美貿易戰,華為被老美打壓,香港絕對要有啲底氣,否則以後在中國難以立足,鏟走西奴漢奸,捉拿外國間諜,立23條國安法,為香港揚名立萬,威震天下。

引用:
原帖由 超力電磁俠V 於 2019-5-21 09:31 AM 發表
賣港賊 淫賤亂 共賊黨
奉勸師兄以後咪再亂說話,小心會被移交!因電腦可根據IP地址捉人。

引用:
原帖由 任展鑾. 於 2019-5-21 10:45 AM 發表

你冇睇我第一帖域外法權嗎?
自己司法唔追究?
人哋台灣引渡共9你係咪交人先?
到時又噏埋啲我係大你係細果啲嘢?
要有引渡條約先可以做。你自己睇。

引用:
原帖由 大投壼 於 2019-5-21 12:45 PM 發表

師兄慳返淡氣啦!
呢條友盲反之中嘅指揮官嚟!
耍太極膠手嚟!
慳緊。盲反中其實一直證明緊民主制度唔work.

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2019-5-21 02:41 PM 發表

人就已經被殺仲一屍兩命,條例明明就全球適用偏偏就成9日嚇人話送中送中d泛民仆街又話西九站行一地兩檢會比大陸老屈你拉返上去到衣家今時今日一單都未發生過…之後仲搞好多高鐵團返大陸旅遊喎…咁姐係講就講到咁驚但做就另一回事而你咁都信其實你其實係咪白痴?你做人怕死到連死者潘曉穎既公義都可以不理而走去驚一d未發生既事?仲走去包庇殺人犯……真係唔知邊 ...
陳同佳呢條垃圾是要受死最好,不過,問題解決的方法只有唯一咩?

社會咁大爭議,沖擊不少,有些政策的推出要平衡一下社會爭議。

引用:
原帖由 $navyseals 於 2019-5-21 10:00 AM 發表
應馬上通過,泛民主派黃絲末日到了,要走快走。
犯民走狗走曬,香港從此太平盛世

熱愛民主人士:
一個人冤死,
可以救番千千萬萬罪犯,
死得其所

引用:
原帖由 唔睇大台 於 2019-5-21 08:52 AM 發表
政府圖修訂《逃犯條例》以移交台灣殺女友案疑犯,雖然涉案人陳同佳早前因洗黑錢罪罪成判囚二十九個月,但預料可於十月獲釋。然而泛民主派不停「拉布」,令相關法案委員會至今未能選出主席。政府認為草案有時限因素,不能再等,保安局局長李家超昨指法案委員會失效,根據《議事規則》第五十四條去信立法會內務委員會主席,預告於六月十二日把草案直上大會。政府消息透露,目標在七月十八日立法會休會前完成修例。

//hk.on ...
唔想立逃犯條例,

班犯民都係要保護自己啫

引用:
原帖由 草根股王 於 2019-5-21 09:53 AM 發表

不如立多十幾百條例
例加:
無交稅者,不準離港條例;
港人增加交稅給中國政府條例;
港企業在中國經營交稅給中國政府條例;
港人在中國經管增加50%稅付中國政府條例;
港人在中國用手機例;
駛車牌照交稅條例……………………
真係C彈作條都得,哈哈哈
港府可唸唸佢。

引用:
原帖由 任展鑾. 於 2019-5-21 12:13 PM 發表

有~
所以班商人咁驚
最好豁免貪污行賄
唔該師兄!如果有追溯力咁香港好多人都犯咗反革命罪

殺人都可以無罪! 仲有人包備, 
咁佢可能得閒就....殺殺殺! oh my god!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]