• 瀏覽: 38,857
  • 回覆: 409
+9
引用:
原帖由 你封我唔到 於 2019-5-21 11:20 AM 發表

好多傻仔唔知星加坡細過香港架
d導航成9日錯
去星加坡租架車自駕遊真係好少聽.......

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-5-21 11:20 AM 發表

google map 導航成9日錯lor
所以就話你唔識野
兼無係新加坡揸過車囉

係新加坡Google map係主要導航
係大陸高德主要導航
拿 又教一下你

引用:
原帖由 yipb1 於 2019-5-21 11:23 AM 發表

所以就話你唔識野
兼無係新加坡揸過車囉

係新加坡Google map係主要導航
係大陸高德主要導航
拿 又教一下你
係啦, 去新加坡租車自駕遊lor

咁d鬼佬唔黎香港, 唔租車自駕遊真係笨9柒
ps : 你香港有冇車????

係平又唔怕買

要錢唔要機!

引用:
原帖由 22333000 於 2019-5-21 11:21 AM 發表

人哋用咩機又到你管
咩叫"人哋"啊? 係香港立法會議員, 出緊香港人嘅糧
食西環阿爺狗餅, 竟然唔在阿爺踩屎飛身來舔
言行不一, 有負納稅人期望/標準, 兼丟哂香港人架
你夠膽話唔關我事

幾千蚊濕濕碎!等用新 OS ,唔好玩咪換個部!香港人咪咁小家

引用:
原帖由 witherhill 於 2019-5-21 09:40 AM 發表

你有閱讀障礙嗎? 是全新機8折,二手是更平

有賣家以低於市價八折的價格放售全新的華為P30 Pro 手機。

其中全新的華為P30 Pro手機,市價要1398新加坡元,不少網民割價求售,最平開價1080元,足足較市價平兩成。而二手華為P30 Pro手機的價格則低至950元就「有交易」,不少賣家都聲稱手機買了不夠一個月,更揚言價錢可議,似乎是想止蝕離場。 ...
攪清楚,香港新機賣6100,呢刻匯率1060波紙換返港幣6166,咁叫8折?

P30pro 6折的話,call我呀

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-5-21 08:57 AM 發表
個人絕對唔會賣舊機出去, 因為裡面資料deleted 都絕對可以還原
我會插張卡,所有資料直接入卡,機入面只有程式。

P30有冇特價?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]