• 瀏覽: 38,821
  • 回覆: 409
+9
引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-5-21 10:27 AM 發表

美國J軟, delay 90日
你係咪有6折新機先???
佢把口吹就叻😂😂😂

如果200蚊港紙我會考慮下

引用:
原帖由 ch_margaux 於 2019-5-21 08:55 AM 發表
舔中狗話當相機咁用囉!
舔美蟲完全阻唔到P30 pro 銷情🤣
現在俾人問罪中

Google 吾玩折騰,有咩好玩?當然刷機,Root機,轉icon, 換luancher 先叫Android 機。
我有10G icon luanch, 8G 付費Apps, 可惜轉左IOS,無得玩

引用:
原帖由 ksw722 於 2019-5-21 10:33 發表
人地我吾知 我用華為同愛吾愛國完全無關 只系岩自己用(我相信十個買機九個都系甘) 點解d人系要混為一談?好似用華為就得罪佢地 自己買咩用要得你地同意?
我反而更加吾會賣出去 用到佢用吾到就留低做記念 起碼暫時一切正常 ...
講出重點,手機最重要啱用,同政治係兩回事,所以我打算買兩部,一部送比人。

我聽返嚟係出咗廠嘅機仍有更新

引用:
原帖由 ksw722 於 2019-5-21 10:33 AM 發表
人地我吾知 我用華為同愛吾愛國完全無關 只系岩自己用(我相信十個買機九個都系甘) 點解d人系要混為一談?好似用華為就得罪佢地 自己買咩用要得你地同意?
我反而更加吾會賣出去 用到佢用吾到就留低做記念 起碼暫時一切正常 ...
佢地收錢唔做野博炒咩。

有傻五毛話唔用play store更快更好

引用:
原帖由 helloling 於 2019-5-21 10:22 AM 發表
買部機又唔係平要右破左破 我欠了華為嗎?
原來世上以億計用各種破解的人是有病/欠了各 app的??洋汪汪個腦同人腦分別好大喎!!! 另外選擇是改用其他替代 app 啦,不過9系唔識用的!!!

引用:
原帖由 wearewinning 於 2019-5-21 10:36 AM 發表
大陸嘢俾獨裁中國政府監控,知哂你所有嘢

我永遠唔會用大陸嘢,例如支付寳
香港主要電訊商有李嘉誠和記電訊(0215)旗下3香港、中移動(0941)的CMHK,以及李澤楷旗下香港電訊(6823)的csl、1010與SUN Mobile品牌,估計合共市佔率逾八成,但可怕的是,上述公司全數也使用華為的通訊設備。

你用緊smartone?
將來唔用5G?

而且你講嘅嘢有冇證據?

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-5-21 08:37 AM 發表
2手機8折叫平?

聽講係全新....

醒下啦 ,波紙呀

引用:
原帖由 中國香港001 於 2019-5-21 08:58 AM 發表

我就等mate30,話知佢google唔上華為身,身邊好好朋友等緊。
吾用谷歌,用華為app囉

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]