• 瀏覽: 38,847
  • 回覆: 409
+9
引用:
原帖由 中國香港001 於 2019-5-21 08:58 AM 發表

我就等mate30,話知佢google唔上華為身,身邊好好朋友等緊。
歐盟都係罰google 玩強制裝

引用:
原帖由 驚呀哩! 於 2019-5-21 08:45 AM 發表
price dog cum未插水
係有人信念太強,
定係未訓醒, 起身去mark down 個價???

諗起鐵達黎號, 攬住隻船一齊沉落海
浪漫到呢
有理由相信發文者係先達狗

引用:
原帖由 中國香港001 於 2019-5-21 09:00 AM 發表

有理由相信發文者係先達狗
當真? 講(個理由)來聽聽?

其實「平果妓者」無腦都唔係第一日嘅事,市價八折⋯⋯叫驚變廢機。
去二手袋回收商問下,9 成 5 新袋,佢哋收幾成。
引用:
原帖由 helloling 於 2019-5-21 08:36 AM 發表
路透社周日(19日)引述消息稱,Google已終止與華為部份業務往來。這意味在中國以外地區使用華為智能手機用戶,將無法更新Android作業系統。有新加坡傳媒報道,消息傳出後,網上買賣平台有大量賣家出售華為手機,有賣家以低於市價八折的價格放售全新的華為P30 Pro 手機。

https://cdn.hk01.com/media/article/330969/thumbnail/82f80f0c6 ...

天空之境P30pro 我收千5,有冇人放?

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2019-5-21 09:02 AM 發表
其實「平果妓者」無腦都唔係第一日嘅事,市價八折⋯⋯叫驚變廢機。
去二手袋回收商問下,9 成 5 新袋,佢哋收幾成。

...
毒果信徒有腦就唔會成日比人呃

引用:
原帖由 jy008 於 2019-5-21 08:47 AM 發表
強國奴才每人買2部以示愛國愛黨
有L錢買咩,你老X 🤪🤪

p30 pro 四千我要十部
快啲放比我啦

叫樓主放俾你囉,佢話要放自己部 P30 換其他手機喎。
引用:
原帖由 阿妮呢 於 2019-5-21 09:02 AM 發表
天空之境P30pro 我收千5,有冇人放?

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2019-5-21 09:05 AM 發表
叫樓主放俾你囉,佢話要放自己部 P30 換其他手機喎。

我要P30pro..

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2019-5-21 08:59 AM 發表
香港民煮核心價值, 誰大  誰惡, 誰正確。
咁梗係,所以數夠票唔使經小組討論直上大會。

雜總當家,妹仔做首長之下,香港點會有民主

其實佢哋係咪日日都要俾人入爆先開心???

唔怪之得「泛民」出咁多「變態淫渣」啦
引用:
原帖由 vincentwong27 於 2019-5-21 09:03 AM 發表

毒果信徒有腦就唔會成日比人呃

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2019-5-21 09:06 AM 發表
其實佢哋係咪日日都要俾人入爆先開心???

唔怪之得「泛民」出咁多「變態淫渣」啦

...
都有可能

有啲人寧願犯法坐監有飯開
犯民嘅菊花黨可能都係咁

引用:
原帖由 airair08 於 2019-5-21 09:03 AM 發表

有L錢買咩,你老X 🤪🤪
可能有阿爺補貼呢

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]