• 瀏覽: 38,720
  • 回覆: 283
  • 追帖: 1
+8
咁你記得唔好用喎

樓主咪重開心,有無打電話比你阿爺祝賀下呢?

引用:
原帖由 chinaup 於 2019-5-21 02:30 AM 發表

大陸食材,好多食壞人,佢哋好無良,自己種菜養魚,自己唔會食
你問下啲大陸農民,自己種嘅自己唔食?
又係毒果話你知?

引用:
原帖由 米飛柔2 於 2019-5-21 01:19 AM 發表
外國傳媒報道,美國總統特朗普表示,「十分開心」看到貿易戰,在他掌權下,中國不會成為全球最頂尖超級力量。他說:「我們正收取

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20190520/photo/bkn-20190520195932034-0520_00842_001_01b.jpg?20190520201129

特朗普:「十分開心」看到貿易戰 中國食塵吧

外國 ...
Yup  you are fired apprentice pig...

引用:
原帖由 米飛柔2 於 2019-5-21 01:19 AM 發表
外國傳媒報道,美國總統特朗普表示,「十分開心」看到貿易戰,在他掌權下,中國不會成為全球最頂尖超級力量。他說:「我們正收取

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20190520/photo/bkn-20190520195932034-0520_00842_001_01b.jpg?20190520201129

外國 ...
俾人寸到

條友係股市賺錢同用離岸公司收購優質公司股份!

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2019-5-21 01:54 AM 發表
我看見美國成魔之路! 由正義之師變成大魔王!  世界一國獨大,最終是危害世界的!
幾時有正義過

引用:
原帖由 pqmboss 於 2019-5-21 01:47 AM 發表
主人一講野漢奸第一時間打飛機!一講主人衰野漢奸即刻扮死狗
井底之蛙,變成井底之狗!😂😂😂😂

引用:
原帖由 長城粟米 於 2019-5-21 07:09 AM 發表

買垃圾cheap嘢? 包括你同美國人在內  睇你屋企  有幾多嘢係 made in China  可能你都係
佢係佢老母同野狗生出黎架

引用:

外國 ...
特朗普係國際大笑話, 一個國家的總統, 言而無信, 反口覆舌, 毫無誠信, 日日都係今天的我打倒昨日的我, 日日講嘢做小丑, 美國出個咁既總統, 好呀! 等美國人唔好覺得自己好優越!

引用:
原帖由 高佬中坑 於 2019-5-21 07:12 AM 發表

好似魯尾未做過正義之師喎!
唔係好似,係未曾

領導人只會保住黨員有飯食,國民堅持食住草先

樓主好衰,我想講果句俾你講左先。
點解有需要時中國人民要吃草,但美帝從不會要求人民吃草?

食菜

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]