• 瀏覽: 38,697
  • 回覆: 283
  • 追帖: 1
+8
美國係獨裁國家

睇到呢到的黃色留言肯定佢地是鄉下仔女未去過美國玩,美國幾撚多公司產品made in China 要玩謝中國可以肯定有好多美國大中小公司一撚齊陪葬所以肯定有好多本地美國白人好撚想特朗普下台

引用:
原帖由 揸波龍爪手 於 2019-5-21 01:52 AM 發表

其實呢個仇中漢奸好把砲,佢係專同美國佬做出入口嘅交易的
菊花?

引用:
原帖由 垃圾草油 於 2019-5-21 01:32 AM 發表

咁我問你,係香港市面上美國貨多定中國貨多?
係中國大陸,市場上美國貨多定中國貨多?
係美國,市場上美國貨多定中國貨多?
答案係全部都係中國貨多,咁意思又係咩呢
入口,出口你都唔識,只係識得日日睇蘋果打飛機 ...
認同

打咀炮

睇到D 井底化膿功蟲仔又拎郭文貴既 "食草古仔" 黎打飛機真係笑到仆街, 唔係整個 P圖, 就將郭生作既古仔當真咁可憐掛?

引用:
原帖由 walkera2006 於 2019-5-21 08:01 AM 發表
特朗普日日取笑奚落小中國
納粹美利堅原型畢露才真,牠的敵人是所有國家不單單是中國。

引用:
原帖由 人之初大大 於 2019-5-21 08:12 AM 發表

菊花?
用個口

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2019-5-21 01:39 AM 發表
若美國呢招霸凌主義招數成功,將來晤止中國,乃至全世界都要屈服於美國!歐洲勿以為自己可以置身事外,甚至幫美國一把打壓中國。連第二經濟體都頂唔住,法、德又點頂呢?將來全世界任美國予取予攜! ...
重gdp是第二大經濟體。。。。但是如果人均gdp就只是發展中國家的排名。。。。。。這個是相差很遠的。。。。排明。。。。

每日都有傻佬睇,我都十分開心,再講多D啦 !

引用:
原帖由 masasa 於 2019-5-21 01:33 AM 發表
希望班大陸仔真係做到奇生所講食一年草.
祖國要食草你食屎都有份,用下個豬腦啦柒頭

熱烈支持蚑鎿蝗快吃草

引用:
原帖由 WongManTak 於 2019-5-21 02:43 AM 發表
中國開放市場, 才是正確方向.
中國已經輸了這場貿易戰! 只要中國接受美方條歀, 就不會再有貿易戰, 否則中國只會繼續慘敗!
https://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28211301 ...
如果以黨的利益去計算, 當然是不能開。。。。。一開鳥市場。。。。中國可能真有問題出現鳥

侵侵好野!👍🏼

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]