• 瀏覽: 9,274
  • 回覆: 224
+5
首先要知道民主係啲咩。
民主由邊個決定。咩叫做民主同唔民主。
邊隻土狗可以走出嚟話俾大眾聽咩叫做民主。
土狗喜歡嘅選票香港幾時開始有?
英國佬係香港咁耐,俾咗咩選票香港人?
班土狗人都做唔到!走去學人講民主。
我俾你去選舉,你班土狗知邊個好咩?(選多幾件長毛,魚旦麗,教主,基佬全,香港死得。)
英國佬一早知呢樣嘢,所以連A-B餐都唔使你揀。我派人嚟做。硬食。英國佬管治無民主嘅香港一樣平安過咗百幾年。

一樣無係香港出現百多年嘅嘢而家班土狗擺晒尾咁話搞喎!(擺明用民主去揾著數。)

邊隻土狗出嚟講咩叫做民主?

你唔好講選總統。美國人都無得揀㗎。亦唔到美國人揀。而家花旗國選咗過傻嘅出嚟呀!民主喎。

民主其實係民豬進化而來,唔知啱唔啱呢

咁多戀殖傻仔,
返翻去英殖時期嘅制度咯,
特首由中央指派,
立法會官守議員由特首挑選指派!
求其幾個民選議員位置,俾返市民選!
咁咪好咯,
反正班獅龍旗傻仔成日都話以前好!

民主是有 程度的

你是要 100%民主 ,比方 烏克蘭  ,喬治亞的民主

還是 要 90%的民主 ,台灣民主 

還是要 80%的民主 英法美 

還是70%的民主 香港  

60% 的民主  中國

50%的民主  新加坡  

引用:
原帖由 DeepWeb 於 2019-5-21 02:54 AM 發表
民主是有 程度的

你是要 100%民主 ,比方 烏克蘭  ,喬治亞的民主

還是 要 90%的民主 ,台灣民主 

還是要 80%的民主 英法美 

還是70%的民主 香港  

60% 的民主  中國

50%的民主  新加坡  

...
點先叫民主?
係唔係一人一票就真係民主?

美國嘅民主就係掠奪。
臺灣嘅民主犧牲咗民生。
盲目式民主,為咗民主可以放棄公義?可以放棄引導殺人犯?

引用:
原帖由 mart1212 於 2019-5-21 12:03 AM 發表
首先要知道民主係啲咩。
我俾你去選舉,你班土狗知邊個好咩?(選多幾件長毛,魚旦麗,教主,基佬全,香港死得。)
英國佬一早知呢樣嘢,所以連A-B餐都唔使你揀。我派人嚟做。硬食。英國佬管治無民主嘅香港一樣平安過咗百幾 ...
香港漢奸走9賣國尺,幾時離開香港去尾各9

民主就如水中倒影,疴篤尿照下,即刻就有。

引用:
原帖由 胡姬爸爸 於 2019-5-21 07:18 AM 發表
民主就如水中倒影,疴篤尿照下,即刻就有。
皇上聖明。
但係仲未有土狗入嚟講佢哋嘅民主喎!

引用:
原帖由 mart1212 於 2019-5-21 12:03 AM 發表
首先要知道民主係啲咩。
英國佬一早知呢樣嘢,所以連A-B餐都唔使你揀。我派人嚟做。硬食。英國佬管治無民主嘅香港一樣平安過咗百幾 ...
香港永遠都唔會有民主,你死咗條心

引用:
原帖由 pang1967 於 2019-5-21 02:13 AM 發表
民主其實係民豬進化而來,唔知啱唔啱呢
唔岩, 係聞豬

引用:
原帖由 mart1212 於 2019-5-21 00:03 發表
首先要知道民主係啲咩。
亂中有序!蠻來無錯!好文!

引用:
首先要知道民主係啲咩。
香港的白癡仔,成日講民主,但當豬多個人嘅時候,嗰啲唔係叫做民主,嗰啲叫做豬主。

引用:
首先要知道民主係啲咩。
香港幾時開始有民主 選票
就是英國佬知道香港要回歸後
好聽就叫 民主  選舉
不好聽就有心破壞香港穩定的陰謀
在香港管治這麼多年都是委任制
為何突然心血來潮又攪民主又攪選舉
因為知道香港要回歸

引用:
首先要知道民主係啲咩。
英國佬有優良菅治就得,有無民主無乜所謂,呢d係中共無丫嘛,所以咪有民主既要求囉

自律同民主係成正比

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]