• 瀏覽: 82,519
  • 回覆: 614
  • 追帖: 23
+7
川普想把別人過度依賴地使用GOOGLE的習慣撤底更改

引用:
原帖由 劍城京介 於 2019-5-20 08:36 PM 發表
高德地圖好用過google map
去深圳玩,百度地圖都好過google map

引用:
原帖由 ingredient 於 2019-5-20 11:16 PM 發表

我係講現實環境,無google play,得鬼閒下下搵下有咩apps下載,咩apps update。你個樽鹽,用用下超煩手機,好快就無的。
正如你對國內大媽,無事無幹咪話無問題,但佢打你尖,你又咪話佢大陸西。 ...
一涉及國亡家恨﹐你就睇到民族的凝聚力的威力了﹗
古今中外都是。

各位唔洗拗
遲啲華為應該冇新機
因為ARM唔俾licence
除非華為自己發明新architecture

引用:
原帖由 rexso1234 於 2019-5-20 10:38 PM 發表

我都日日睇B 站,正
試下先

引用:
原帖由 米飛柔2 於 2019-5-20 08:48 PM 發表
咁你咪繼續用

遲下華為執埋想用都冇得用
華為執埋?高通卑蘋果收購華為都沒執埋

引用:
原帖由 貓貓最可愛 於 2019-5-20 11:23 PM 發表
各位唔洗拗
遲啲華為應該冇新機
因為ARM唔俾licence
除非華為自己發明新architecture
己經有啦

只要 mate 30  肯買 $1999
要賣出 應無問題

硬件 先係最大問題
有人肯走私  大把財路

youtube 係無得取代的,大陸的爛九 B站 邊有得跟youtube
其它的取代還可以!
冇得跟機預載姐,但可以自己下 Google Play 安裝上去架!冇話你自己裝就唔比!

引用:
原帖由 出入白滑的弟弟 於 2019-5-20 11:24 PM 發表

己經有啦
哦﹗那西奴埋好望,整唔死華為,佢哋一定如芒刺在背了﹗

Google APP 可以裝 app 用架, Google Service Framework 都係裝個 apk 咋

引用:
原帖由 港人無能治香港 於 2019-5-20 09:54 PM 發表

愛國仔有國家,你連國家都冇,仲要用中文。
華為唔係話同中國唔係無關係既咩?愛國點解要愛華為?我愛國但討厭華為呢d無料又自大既公司有咩問題?

引用:
原帖由 ar_yu 於 2019-5-20 10:44 PM 發表

係啦,華為前途靠晒你哋啦 ... 成班記住唔好剩係口講,轉頭用iPhone 啦喎。
無用,一直支持國貨

引用:
原帖由 Tenchi001 於 2019-5-20 11:27 PM 發表

華為唔係話同中國唔係無關係既咩?愛國點解要愛華為?我愛國但討厭華為呢d無料又自大既公司有咩問題?
都好,你知道自己係中國人唔係

引用:
原帖由 Tenchi001 於 2019-5-20 11:27 PM 發表

你咩料呀﹗華為無料都有自己的CPU,你呢?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]