• 瀏覽: 42,012
  • 回覆: 442
  • 追帖: 1
+17
引用:
原帖由 曹木各 於 2019-5-20 05:31 PM 發表

美國總統特朗普自本月初起,對中國政府及企業立場日強硬,更不時在《Twitter》上發表態度強硬的推文。他在接受《霍士新聞》訪問時更明言,絕不容許在其任內,中國會超越美國成為世界第一大超級強國。

他在訪問 ...
中國真係唔好彩,美國選左個特朗普出黎,佢任內,就業強勁,股市屢創新高。

如果當初美國係選左希拉你,依個女人貪污成性,為左錢及個人利益可以出賣國家,任意破壞法律,與殺人犯做內幕交易。到時唔係中國超越美國,而係美國經濟崩潰,自行降低排名。

💩啦侵侵

撐華既可以用依篇文黎打飛機

我直覺一星期內中國會搞i窿 還拖

引用:
原帖由 benben999 於 2019-5-20 07:43 PM 發表

冇證據顯示美國人好多好憎侵侵喎
有證據顯示買左期指既人好憎trump,  沽左期指既人like trump

引用:
原帖由 siuhung 於 2019-5-20 05:43 PM 發表
美國法規總統只能連任一屆,即是最多都是做 8年,而中國就已改例,可以無限連任,普普下台,習大還在,試問誰可做一哥!
最慘 習包子無能 比人恰到上心口 都唔識反擊 咁垃圾咪撚做皇帝啦

引用:
原帖由 30678426 於 2019-5-20 05:36 PM 發表
佢一定會連任
God bless China
特朗普連任都好,起碼所有人對美國卑污手段都看得更清楚。中國努力,我撐中國!

引用:
原帖由 benben999 於 2019-5-20 07:43 PM 發表

冇證據顯示美國人好多好憎侵侵喎
上一轉twitter d人屌到佢仆街

引用:
原帖由 人之初大大 於 2019-5-20 08:02 PM 發表

有證據顯示買左期指既人好憎trump,  沽左期指既人like trump
唔可以咁矛架, 今年頭4個月, 買左期指既, 因為侵侵賺到笑, 而家輪都輪到沽果D啦

引用:
原帖由 大北997 於 2019-5-20 08:03 PM 發表

上一轉twitter d人屌到佢仆街
其實......既然有假既支持者, 都可以有假既反對者, 你冇辦法分得到邊個係收錢

貿易戰到依家,收咗美國入口商大筆關稅,貿赤增大咗,農民食屎,禁售晶片又害埋晶片商收入減股價仆,生崖商好似哈利咁出走,又唔見佢最恨嘅美商回歸國內生產創造就業,除咗打壓華為做到喲乜

引用:
原帖由 benben999 於 2019-5-20 08:05 PM 發表

其實......既然有假既支持者, 都可以有假既反對者, 你冇辦法分得到邊個係收錢
邊到請到咁撚多你睇香港班垃圾膠官 比人屌撚到屎忽開花
比例呃唔到人

引用:
原帖由 wilsonho73 於 2019-5-20 07:58 PM 發表

中國真係唔好彩,美國選左個特朗普出黎,佢任內,就業強勁,股市屢創新高。

如果當初美國係選左希拉你,依個女人貪污成性,為左錢及個人利益可以出賣國家,任意破壞法律,與殺人犯做內幕交易。到時唔係中國超越美國,而係美國經濟崩潰,自行降低排名。 ...
當然唔係喪普功德啦,邊個總統臨危受命,由金融海嘯起番呢?邊個強調環保?米忘記喪普話無所作為嘅黑人,特喪普做左乜?國內失業率低係奧巴馬開始啦,黑人點壓中國起碼理性好多,你以為中國會怕你嗎?

下一鋪又禁什麼呢? 波音飛機?

反正都硬佐,去盡啲等佢冇得連任

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]