• 瀏覽: 41,964
  • 回覆: 442
  • 追帖: 1
+17
美國而家系唔系全球一哥都成問題.

在特總統任內,美國安全已受到威脅(佢自已講,冇人屈佢),所以全世界應該發出旅遊警示

引用:
原帖由 fwa23215 於 2019-5-20 06:46 PM 發表
自己科技也停止發展,50年前已經登月,50年後又話登月有困難
其實有沒有上過去? 靠吹上去?

尾國好快玩完,bye

引用:
原帖由 地獄熊仔餅 於 2019-5-20 19:04 發表
又設陷阱比國民踩,比佢連任國家再加速滅亡
尾國人當初選特飯桶,就係喜歡佢反中!農民就算窮到食C,都要選佢!

我想佢無咁長命睇住強大中國在地球上進化!無話5G, 6G都有!

特朗普任內, 中國會唔會成為世界一哥就真係唔知~

只知係佢任內, 肯定一事無成
伊朗北韓中國...無樣攪得掂
最慘連盟友都疏離美國

有破壞無建議就係哩種人囉~

引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2019-5-20 05:39 PM 發表
咁樣搞法,只會迫到中國越來越強
恐怕 trump trump 不能連任了,老美自己國民都好多好憎佢。
而家已經好多美國人憎恨佢,佢連任機會唔大,所以唔洗留手,拜登口才一流煽動性很強,應相當可能贏大選,最重要共和黨都唔多認同佢。

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-5-20 17:31 發表

美國總統特朗普自本月初起,對中國政府及企業立場日強硬,更不時在《Twitter》上發表態度強硬的推文。他在接受《霍士新聞》訪問時更明言,絕不容許在其任內,中國會超越美國成為世界第一大超級強國。

他在訪問 ...
特飯桶下一步可能會向香講出手!

引用:
原帖由 green2016 於 2019-5-20 05:36 PM 發表
重有一年貨仔,up 乜都冇 L 用 😂😂😂
佢搞完一輪逆差仲大左,佢任內係唔比中國成一哥, 但幫中國加速左...

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2019-5-20 05:37 PM 發表
但任期好快完結了喎. 
未來人話佢做得一期😜

引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2019-5-20 05:39 PM 發表
咁樣搞法,只會迫到中國越來越強
恐怕 trump trump 不能連任了,老美自己國民都好多好憎佢。
中國會說:"我要成為海賊王!″

好似毒果洗黃人腦咁日日出口術比美國人自High 一番

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]