• 瀏覽: 37,997
  • 回覆: 253
  • 追帖: 4
+2
引用:
原帖由 kcondog 於 2019-5-20 08:48 PM 發表

俄羅斯冇迫美國佬投條仆街侵侵,佢哋蠢先中招啫!
佢地派黑客搞9希拉莉個投票系統喎
仲拎左佢以前電郵門d野出黎

美國佬真係天真到以為共產黨會讓步。。。。第一步可能是錢,容麼易第二步美國要共產黨結束一黨統治。。。你估果班大爺唔怕好似薩達姆甘啊,所以上面點都唔會縮啦。

我用過水貨機,無google。
可以自己裝返哂。
不過都會有好多問題。
例如聯絡人不能同步最出名。
電郵都唔識自動同步。
最後都係換返行機。。。

引用:
原帖由 SuperAvengers 於 2019-5-20 08:30 PM 發表

唔好傻啦, 手機需求一樣咁多, 只係D客走去買第二個牌子
Google唔會有影響
起碼唔見14億先

引用:
原帖由 東方灰手背 於 2019-5-20 05:31 PM 發表
中肯D講,其實google 都好無奈,佢都係犧牲者
x2, google係做生意,浸浸覺得玩緊華為,其實係玩緊 Google

引用:
原帖由 mah49 於 2019-5-20 05:06 PM 發表
華為 自主研發 系統 ,留返比大陸仔用

點止OS,人地仲仲有自主研發既片,只係等緊個春天到黎咋。

100收1部天空之境,150 元收1部赤茶橘色,放通知我😂😂😂

引用:
原帖由 kcondog 於 2019-5-20 08:54 PM 發表

佢哋蠢先俾人攪完都唔知!
總之普京就係始作俑者啦

幾個月前晌淘寶買左隻華為盒子, 即刻裝隻開源youtube替代app, 無廣告 超順暢.

早兩個星期幫大陸來港朋友部大陸版手機裝google play store, 即刻可以裝哂所有要google service嘅apps.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]