• 瀏覽: 38,041
  • 回覆: 253
  • 追帖: 4
+2
引用:
原帖由 caihk 於 2019-5-20 05:39 PM 發表
早放多幾舊 !
早買早享受!

引用:
原帖由 samsampigpig 於 2019-5-20 04:45 PM 發表
只係外國用家用唔到GOOGLE PLAY下載APPS, 會影響外國市場.
但對國內市場, 基本上係零影響.

至於外國用家唔用華為, 又會唔會用APPLE? 定係三星呢?  ...
除非華為自家 app store 可以免費下載 app,否則大多數外國華為用家,會轉用三星或其他 android 機

又唔係無得揀,咁嘅環境,耿係無買華為住啦。

咁高尚嘅手機緊係吾怕啦 仲要快入多幾部支持下

引用:
原帖由 keuto 於 2019-5-20 07:32 PM 發表

美國人做生意都幾慘,撞正個傻佬總統,他一言堂就不可以同誰個誰個做生意,睇下有幾多美國公司頂吾順執笠
你地應該屌鳩普京嘛
如果唔係佢搞通俄門出黎
總統之位就係希拉莉

引用:
原帖由 Cepa 於 2019-5-20 07:46 PM 發表
真心問,若果冇了谷歌,香港仲有冇人用國產機?
有,我仲係用緊啲平價國產機,無google play根本無乜所謂,我都好少用google play嗰啲apps。

引用:
原帖由 Cepa 於 2019-5-20 07:53 PM 發表

我都認為冇了谷歌太唔方便!自己曾經用過國產行貨機,買了回來自己加裝谷歌,下載大銀行網上理才鴨屎,基於保安理由,都唔比用!
當然嚇吓你啦,set番可以比用就可以用啦。

引用:
原帖由 andysan4 於 2019-5-20 07:59 PM 發表
20%歐洲華為用家
1.5億人
初創渣渣林吸納取代Android市場
歐洲年前人就係等呢啲機會。

引用:
原帖由 WPGLY 於 2019-5-20 08:03 PM 發表
隻智能手機要搞到好似要做賊咁煩,不如正正經經買部正版Android或iOS機好過!
奴性好重

引用:
原帖由 @小乂風@ 於 2019-5-20 08:24 PM 發表

對,經中國過濾後,才是真正的安全,其他國家必須跟從!

垃圾掉左佢吧

引用:
原帖由 thesun 於 2019-5-20 08:11 PM 發表

其實你知唔知內地仲未有能力開發到brower 依嫁我地用緊的 chrome 同 safari 仲有IE 都係美國。百度係brower 之上的程式,如果美國ban brower 就GG
人地已經有免費嘢就唔好搞啫,無得用就個個爭著搞㗎啦。

引用:
原帖由 東方灰手背 於 20/5/2019 17:31 發表
中肯D講,其實google 都好無奈,佢都係犧牲者
唔好傻啦, 手機需求一樣咁多, 只係D客走去買第二個牌子
Google唔會有影響

我先downloaded apkpure 然後又由apkpure downloaded Google Play.  得咗。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]