• 瀏覽: 14,151
  • 回覆: 170
+3
手機市場可接埋
發展相機算啦
單挑Cannon, Olympus/ Sony
鬼叫你國主席及外交部長哈巴狗要形(已長年享發展中國家侍遇仍不停偷呃拐騙)

新聞來源連結:
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20190520&s=10793140&a=59619797 【華為危機】Google終止合作 華為新手機將無Play Store與Google apps

我用小米, 好耐都無用過google的app

有咩app是不可取替 ? 

「平果妓者」唔用腦都唔係第一日啦
傳聞又當新聞,妓者小心又炒車俾人發律司信。
引用:
原帖由 spyware 於 2019-5-20 09:27 AM 發表
手機市場可接埋
發展相機算啦
鬼叫你國主席及外交部長哈巴狗要形(已長年享發展中國家侍遇仍不停偷呃拐騙)

新聞來源連結:
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20190520&s=10793140&a=59619797 【華為危機】Google終止合作 華為新手機將無Play Store與Google apps9690902 ...

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2019-5-20 09:29 AM 發表

小米只是也是中國貨,中國唔肯向特狼普下跪隨時所有中國手機都冇系統用及高通cpu用!

用雷軍 os, 百度 app, 微信, 我已夠用.
引用:
原帖由 good103 於 2019-5-20 09:32 AM 發表

小米只是也是中國貨,中國唔肯向特狼普下跪隨時所有中國手機都冇系統用及高通cpu用!

仲唔明,成朝囉住呢個傳聞當新聞出紙。
就係要「轉移視線」,減少果件「泛民變態戀童廦」嘅負面新聞。
引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2019-5-20 09:29 AM 發表

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2019-5-20 09:38 AM 發表
仲唔明,成朝囉住呢個傳聞當新聞出紙。
就係要「轉移視線」,減少果件「泛民變態戀童廦」嘅負面新聞。

嗰條友正仆街,不能容忍,送佢去南亞

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2019-5-20 09:36 AM 發表

生活就是應該這般簡單。

我返而會擔心IOS遲下用唔到微信會好撚大鍋。

其實之前三星都出相機手機的,不過就是厚了重了所以唔太work, 相機真的是手機嘅主題賣點,市場實證一切。

引用:
原帖由 spyware 於 2019-5-20 09:27 AM 發表
手機市場可接埋
發展相機算啦

新聞來源連結:
http://s.nextmedia.com/realtime/ ... 3140&a=59619797 【華為危機】Google終止合作 華為新手機將無Play Store與Google apps9690902 ...
啲apps一定要放喺google app store 度架咩??

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2019-5-20 09:36 AM 發表
GPS...……幾年前就話姐

引用:
原帖由 二叔公 於 2019-5-20 09:45 AM 發表
我返而會擔心IOS遲下用唔到微信會好撚大鍋。
唔會,誠信問題,國家或品牌搞過啲小動作,用家係有記憶的。

鍵盤翻頁
左右