• 瀏覽: 14,165
  • 回覆: 170
+3
引用:
原帖由 spyware 於 2019-5-20 09:41 AM 發表

嗰條友正仆街,不能容忍,送佢去南亞
明益條福隹去食幼齒 送佢去新幾內亞俾d食人族度

傳聞?確認曬喇喎
愛國者用親iPhone google死全家好唔好

特朗普下台后,所有事由從回起點

引用:
原帖由 歐洲駿馬必爆 於 2019-5-20 11:12 AM 發表

Google嘅apps,可以做到【型號識別】功能。
依家Google Camera已經係咁。

以後,Google只要係所有更新程式到,先偵測手機係咪華為,係的話,唔俾安裝。

對終國可能冇影響,但全球其它國家嘅銷路,一定係致命重創! ...
風險極高,等於比機會華為發展自己系統,好似iPhone 噉。

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2019-5-20 09:29 AM 發表
我用小米, 好耐都無用過google的app

有咩app是不可取替 ? 
Android

為咗用尾國高端技術,要中國放棄主權?反中狗傻X咗

又是毒果轉貼,信的都是弱智!

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-20 11:26 AM 發表

咁就鎖國,自力更生啦!!
尾國快D鎖國啦,邊個應該都唔X知

引用:
原帖由 spyware 於 2019-5-20 09:27 AM 發表
手機市場可接埋
發展相機算啦
單挑Cannon, Olympus/ Sony
鬼叫你國主席及外交部長哈巴狗要形(已長年享發展中國家侍遇仍不停偷呃拐騙)

新聞來源連結:
http://s.nextmedia.com/realtime/ ... 3140&a=59619797 【華為危機】Google終止合作 華為新手機將無Play Store與G ...
大家放長雙眼睇到底邊個死,即係有人認為高端產品不賣給中國還有火星客戶可填補?😂😂

引用:
原帖由 jimmyho2006 於 2019-5-20 09:52 AM 發表

那你用什麼下載香討 apps... ? 並在此留言呢?
香討個App好食電並唔好用,我係上網入😂😂

強咩世?
華為手機相機都係用德國Leica 既.

如果德國要踩多你一腳, 好容易.

引用:
原帖由 spyware 於 2019-5-20 10:10 AM 發表
Firefox is not from China
台灣省😂😂

人地咁大間公司, 駛乜你擔心吖, 蘋果擔心下自己份報紙好過啦.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]