• 瀏覽: 4,845
  • 回覆: 73
  • 追帖: 1
+2
上年美國禁用己經轉了三叔,都有預感華為將來有問題,所以D人話出新機p30幾靚都唔敢買。

什麼時候IOS 大陸不能用, apple 股價點, 不敢買

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-5-20 10:38 AM 發表

後生仔女辭職+請假都唔會email la
dllm gmail
睇得出你都係收開大信封

引用:
原帖由 30678426 於 2019-5-20 07:22 AM 發表
川普政府封殺華為後,據傳Google谷歌已中止與華為的業務往來。此舉將嚴重打擊華為智慧手機在海外市場的運營。上週,川普總統簽署行政令,宣布國家緊急狀態,限制美國企業購買威脅國安的產品及技術,商務部將華為列入出口管制黑名單。華為據報已即時失去獲得 Android 更新的資格,這意味著華為不能再使用該公司開放原始碼授權以外的所有硬件及軟件產品。不過更嚴重的是以後推出的華為手機將不能使用 Google  ...
Google終於瞓醒啦⋯⋯⋯

據聞⋯⋯⋯當中國人係朋友最終敗事有餘⋯⋯⋯劉夢熊先生何志平先生最佳例證⋯⋯⋯

引用:
原帖由 oldbeer 於 2019-5-20 07:34 AM 發表
為補償海外市場預計損失,快叫國內正用iphone的要愛國立即轉用華為!
華為手機海外用唔到gmail,咁咪要番 iphone 係國內用唔到微位咯,有幾大件事姐。

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-5-20 11:13 AM 發表

大把人轉用wechat就有
重gmail
用whatsapp Line TG 都唔用wechat喇
而且gmail 同wechat 2樣唔同野

引用:
原帖由 quarry 於 2019-5-20 11:15 AM 發表

你唔識香港情況可以出少句聲
懷疑係大陸人
睇黎我都要開始唔用gmail啦,咪我驚會同我部華為手機相沖。

引用:
原帖由 我笨笨 於 2019-5-20 12:42 PM 發表

係ar...….wechat勁好多
比錢又得, 訂位又得.....gmail做到既wechat都得
wechat得既gmail就唔掂lor

引用:
原帖由 我笨笨 於 2019-5-20 12:42 PM 發表

大陸有qq,有163,有126,有sina,大把免費郵箱啦。

引用:
原帖由 30678426 於 2019-5-20 07:22 AM 發表
川普政府封殺華為後,據傳Google谷歌已中止與華為的業務往來。此舉將嚴重打擊華為智慧手機在海外市場的運營。上週,川普總統簽署行政令,宣布國家緊急狀態,限制美國企業購買威脅國安的產品及技術,商務部將華為列入出口管制黑名單。華為據報已即時失去獲得 Android 更新的資格,這意味著華為不能再使用該公司開放原始碼授權以外的所有硬件及軟件產品。不過更嚴重的是以後推出的華為手機將不能使用 Google  ...
大家唔好唸太遠先, 今晚最重要既係沽爆google 先, 錢係自己手最實際
咁既消息, 再加上8 月同4 月做咗高位雙頂, 回返落1000左右好合理, easy money 呀! 伸隻手出去就有!

Alphabet Inc Class A
1,168.78 USD

民族憤青,有借口轉用嘩為啦!

多此一舉中國手機又唔係只有華𤔡

引用:
原帖由 小稀 於 2019-5-20 11:13 AM 發表

因為佢係高管,
要知己知彼,
睇下毒果係唔係咁廢,
冇錯,佢要日日用,時時用。
手機,手提,板腦樣樣用。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]