• 瀏覽: 176,545
  • 回覆: 1,937
  • 追帖: 12
+41
美國科技網站「The Verge」的執行總編輯周日在Twitter發文....

路透社引述消息人士指....

消息人士透露.....

新聞來源連結:
http://s.nextmedia.com/realtime/ ... 3140&a=59619797

又係靠嚇

引用:
原帖由 thank-777 於 2019-5-20 06:54 AM 發表
on 9 港人

我用華為多年
從未用過google

在 apkpure 直接下載更方便
漢奸唔識架啦

引用:
原帖由 大大力魚 於 2019-5-20 06:48 AM 發表
國內一早全都用唔到,中央真有遠見~
好惜嘅係國外嘅中國人外國人唔知點算。

我唔擔心。因為有樣野叫破解。運行左好多年。
另外,終止合作唔應該只對付華為,要全中國。咁華為更加會成為一哥。其他細廠冇能力鬥

引用:
原帖由 foreverwar 於 2019-5-20 07:10 發表
大陸嘢俾獨裁中國政府監控,知哂你所有嘢

我永遠唔會用大陸嘢,例如支付寳
你唔用你嘅事,我日日都用

出番個阿爺「Yeah OS」
所有強國手機唔支援google play, android

70億人
25-30億人用強國手機
絕大大多數新興市場

所有搵食APP仆入阿爺度
睇邊個死先

引用:
原帖由 家中清涼的盡頭 於 2019-5-20 07:11 AM 發表

連個OS都整唔到,點同人地玩呀
成日要脅唔供應稀土
美國D稀土夠用十年,到時華為都執左喇
禁幫美國品牌生產,呢樣一樣可以令美國公司收晒當,不過呢d自傷打擊方式,係有無需要用咁解...

中國停止供應原件比apple, 唔幫佢生產,佢死得快過華為...

引用:
原帖由 fungdin2000 於 2019-5-20 07:17 AM 發表

你無收到order唔好用「維基百科」? 「維基百科」已經遭中共全面封鎖啦,愛國用百度啦!

奇怪點解有留言者自己身為中國人,會覺得中國人被人打壓、歧視、侮辱係一種好光榮嘅事而沾沾自喜,仲急不及待周圍向別人宣揚!

這些人從來不用國貨嗎?沒有親人是中國人嗎?

引用:
原帖由 ken-man 於 2019-5-20 06:32 AM 發表
係咪代表所有用gmail註冊嘅密碼都冇效?
是新機,轉3星Sony apple 就冇野咯

引用:
原帖由 睇天做人 於 2019-5-20 07:07 AM 發表
唔難解決,中國本身無就無play store
有華為商城

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]