• 瀏覽: 176,492
  • 回覆: 1,937
  • 追帖: 12
+41
引用:
原帖由 thank-777 於 2019-5-20 06:54 AM 發表
on 9 港人

我用華為多年
從未用過google

在 apkpure 直接下載更方便
而家講緊海外市場,華為冇得再玩,你叫D外國人用 apkpure?

美國又贏

晒氣,google沒授權過小米,魅族呢d大陸牌子用andriod或者google play,咪一樣用到。google系免費開源ge,沒授權意思系沒google認證姐,對于使用系沒影響家

咁中國應唔應該禁Google 在中國運作呢?

終於見識到美國嘅邪惡,霸道,仆街!

引用:
原帖由 betking 於 2019-5-20 07:01 AM 發表

而家講緊海外市場,華為冇得再玩,你叫D外國人用 apkpure?
抖音不能在google play 下載

大部份日本, 外國人, 也爭住在 apkpure 下載..

現在工革四代年代,根本沒人可禁到apk 上載至國際大型網站...

抵死,中國用唔到google,中止華為無得用google服務都好合理。

引用:
原帖由 buomjwit 於 2019-5-20 06:41 AM 發表

android都有備胎嗎?哈哈。等睇五毛咀炮。
讀多d書你就識啦😂😂😂🤭🤭🤭

引用:
原帖由 拉上補下 於 2019-5-20 06:50 AM 發表

原來樓主係漢奸
咁你回post推上來也是漢奸

明天中國沽多一千億美債!

唔難解決,中國本身無就無play store

引用:
原帖由 yuetchui 於 2019-5-20 07:02 AM 發表
晒氣,google沒授權過小米,魅族呢d大陸牌子用andriod或者google play,咪一樣用到。google系免費開源ge,沒授權意思系沒google認證姐,對于使用系沒影響家
你是否不知華為在中國以外有銷售?

禁止美國貨入口中國吧!哪怕一齊食樹皮

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]