• 瀏覽: 42,457
  • 回覆: 473
  • 追帖: 1
+9
英媒? 即係唔知乜媒?

引用:
原帖由 starr 於 2019-5-20 08:03 AM 發表

美國一直禁止中國電訊業、金融業進入美國市場
大陸比美國更甚,美國有中電信,中興,大陸有咩呢?大多例子,自己去搵啦~

引用:
原帖由 andykp 於 2019-5-20 06:26 AM 發表
大陸D手機好多一早己經無晒google野
好似我用緊呢部小米. 無google map 無google play無gmail
我諗大部份現時既用戶都唔會有問題
百度地圖啲相仲新啲

遲少少咪知道真相囖,無使慌,早都預咗白人既套路

引用:
原帖由 ingredient 於 2019-5-20 08:07 AM 發表
大陸比美國更甚,美國有中電信,中興,大陸有咩呢?大多例子,自己去搵啦~
係咪tesla,P&G,iphone?  

引用:
原帖由 hokoonho 於 2019-5-20 08:07 AM 發表
英媒? 即係唔知乜媒?
乜媒都好啦,美國已經蠍屍底里,都係遲早既事

福街,中國稀土不輸出比佢老美!等佢無得製造手機!一拍兩散!

引用:
原帖由 Donaldjump 於 2019-5-20 08:09 AM 發表
吹水!阿里巴巴在美國可以上市
美國一直禁止中國電訊業、金融業進入美國市場
你講阿里巴巴上市
真係九唔搭八

Apple Google 快的禁晒華為小米

仲可以打到電話,班鬼佬對中國人已經不錯了。

引用:
原帖由 oldbeer 於 2019-5-20 06:39 AM 發表

外國市場沖擊好大,如英國,冇play store當地消費者不會買
成個R洲得果7億幾人
剩係三哥都已經有7億人用緊強國手機

美國"自由"市場,當自己獨大,可以自由。當自己比人超越,不得自由!

引用:
原帖由 馬毛主席 於 2019-5-20 07:55 AM 發表
今次google真係會封殺死華為!但google 個名字會臭哂!若不是獨市!無人再用google.
好多手機本身包左架嘛,你為左啖氣吾用呀?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]