• 瀏覽: 8,808
  • 回覆: 78
+3
侵侵話唔係後門,係一種措施,完全合法

看到華為5G崛起......現在就話別人手機監聽,自從有數碼電話,美國佬用3G、4G就早已經可以監聽全世界啦!“斯諾登”披露的“棱鏡計劃”文件裡令全世界都知道美國佬做賊的事實,美國佬連其他西方國家的領袖的手機都監聽 蘋果手機俾人知道有監聽問題,美國佬就話咁先係安全喎!美國佬話華為係好唔安全的,最大問題就係美國佬點搵都搵唔到問題在那裡,連係乜問題,點樣發生都唔知,你話幾恐怖呢!老美想以後想監控都難  
5G係我美國佬手,美國佬當然告訴你非常安全,到了大陸華為手我就覺非常危險.........美國佬真是不知廉恥
美國佬點解咁著緊要全力打壓華為5G,咪又係想做賊啊  

引用:
原帖由 beegeejk 於 2019-5-20 12:31 AM 發表
老美屎忽鬼最鍾意玩人後門中國人唔鍾意玩人後門
你問過全全,明哥未?

引用:
原帖由 DeepWeb 於 2019-5-19 10:00 PM 發表

德媒:華為設備的“後門”沒找到,美國思科2013年至今已發現10個

當地時間16日,德國《每日鏡報》刊發文章《歐洲人不應該盲從特朗普》。文章稱,美國政府一些舉措將中國電信巨頭華為、中興等電信設備廠商排除在美國市場之外,文章呼籲德國和歐洲的政客們“最好不要”盲從美國。

http://himg2.huanqiu.com/attachment2010/2019/0519/17/45/ ...
Window, Google, Facebook 已經証實及帶來影響的安全漏洞肯定有,另一家係未有報導。上述軟件自行 update封鎖果啲安全漏洞,平均一年唔止兩次掛。
所以德國人唔係儍,而且總理都俾你 hack完果單重未同你計。

引用:
原帖由 beegeejk 於 2019-5-20 12:31 AM 發表
老美屎忽鬼最鍾意玩人後門中國人唔鍾意玩人後門
有因必有果,尾閣佬走得後門多,所以艾之患者特L普……遍!

引用:
原帖由 kwan1516 於 2019-5-20 12:55 AM 發表
看到華為5G崛起......現在就話別人手機監聽,自從有數碼電話,美國佬用3G、4G就早已經可以監聽全世界啦!“斯諾登”披露的“棱鏡計劃”文件裡令全世界都知道美國佬做賊的事實,美國佬連其他西方國家的領袖的手機都監聽 蘋果手機俾人知道有監聽問題,美國佬就話咁先係安全喎!美國佬話華為係好唔安全的,最大問題就係美國佬點搵都搵唔到問題在那裡,連 ...
e個世界好彩有個正義之師(樂敦)!

全國一齊揪爆死奸詐老尾啦!
全國最衰格首屈一指!

德國人衣十至發現尾角
鐘意玩
後門?

有請香討漢奸發表偉論

引用:
原帖由 kwan1516 於 2019-5-20 12:55 AM 發表
看到華為5G崛起......現在就話別人手機監聽,自從有數碼電話,美國佬用3G、4G就早已經可以監聽全世界啦!“斯諾登”披露的“棱鏡計劃”文件裡令全世界都知道美國佬做賊的事實,美國佬連其他西方國家的領袖的手機都監聽 蘋果手機俾人知道有監聽問題,美國佬就話咁先係安全喎!美國佬話華為係好唔安全 ...
至L好笑,
尾角話,
我知,但我唔話比你釵。
D佢老尾 , 自洗衣粉事件。
仲有L信佢個朴街。

美國佬最鐘意賊喊捉賊,自己有後門,就話人有後門,自己監控全世界,就話人哋監控,自己係最邪惡國家,就話人哋邪惡,自己最獨裁橫蠻,就話人哋獨裁,自己不斷違背合約承諾,就話人哋違背承諾!傻普就係最典型嘅美國佬!

美國好多出名的app都是攞個人資料,咪一9樣,賤。

引用:
原帖由 T2. 於 2019-5-19 10:20 PM 發表
後門害人不淺
鬼佬一向愛玩後門。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]