• 瀏覽: 2,863
  • 回覆: 27
+5
美國的陰隲嘢罄竹難書,不過通常都儘量做到好好睇睇。這次真的離九譜;竟然炸毀沙地商船和石油設施,暗示是伊朗所為。

正在與美國劍拔弩張的伊朗,無可能襲擊沙地,將戰線拉闊。

但沙地就有人忽忽地,指摘伊朗。

引用:
原帖由 神經箭 於 2019-5-19 08:56 PM 發表
美國的陰隲嘢罄竹難書,不過通常都儘量做到好好睇睇。這次真的離九譜;竟然炸毀沙地商船和石油設施,暗示是伊朗所為。

但沙地就有人忽忽地,指摘伊朗。 ...
老美嘅拿手好戲,暗中破壞

引用:
原帖由 hosui 於 2019-5-19 21:51 發表

老美嘅拿手好戲,暗中破壞
手勢太差了。

引用:
原帖由 神經箭 於 19-5-2019 08:56 PM 發表

插贓嫁禍呢招成日都用

好高招。唔比佢呃到都比佢嚇𨶙死!

引用:
原帖由 赤共 於 2019-5-19 22:39 發表
見到呢啲垃圾即刻檢舉,發佈假新聞死全家
系喎!全家死剩你?

引用:
原帖由 cwbguy 於 2019-5-19 22:49 發表

插贓嫁禍呢招成日都用
白頭盔

引用:
原帖由 22333000 於 2019-5-19 23:58 發表

白頭盔
天安號亊件;當時日、韓都有人示威,要趕走美國駐軍。

炸咗天安號同時嫁禍肥仔金,呢招嚇親日、韓的愚民。

美國又得咗。

引用:
原帖由 22333000 於 2019-5-19 23:58 發表

白頭盔
今日又炸油船搞伊朗

引用:
原帖由 神經箭 於 2019-5-19 08:56 PM 發表

美國佬的陰隲嘢一張圖睇晒

附件

87657cfb-0714-4899-8d93-7e3fca14d411.jpg(114.51 KB)

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-5-20 10:46 發表

美國佬的陰隲嘢一張圖睇晒
未睇得晒,只系冰山一角姐。

引用:
原帖由 神經箭 於 2019-5-20 11:26 AM 發表

未睇得晒,只系冰山一角姐。
好多都唔見得光, 俾少少容易明白的, 儍仔才看得明

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-5-20 11:29 發表

好多都唔見得光, 俾少少容易明白的, 儍仔才看得明
民主教只有信,唔好問,更不准知。

引用:
原帖由 神經箭 於 2019-5-20 11:44 AM 發表

民主教只有信,唔好問,更不准知。
很悲哀, 為民主哀悼。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]