• 瀏覽: 13,836
  • 回覆: 283
  • 追帖: 1
+47
我就好想走資等睇炒樓嘅仆街

引用:
原帖由 swerner 於 2019-5-19 10:44 PM 發表

甘簡單邏輯唔睇毒果都知,你諗唔到?
唔係睇唔到,係樓主睇唔到。

一國一制好!
迫走晒班亂港政棍,到下一屆政府就可以重新推出「雙普選」,成就一國兩制。

太好了,
大戶走資,
不就是本土精英,
一直要擺脫霸權治港嘅夢想咩?
漁農畜牧,香港自族邁向新里程

毒果新聞,唯恐天下不亂

Destroy US!!!!!

附件

1.jpg(41.56 KB)

2.jpg(95.07 KB)

3.jpg(68.37 KB)

4.jpg(41.45 KB)

5.jpg(194.16 KB)

6.jpg(98.82 KB)

7.jpg(26.59 KB)

8.jpg(48.89 KB)

9.jpg(60.91 KB)

10.jpg(36.65 KB)

引用:
原帖由 萬能藍色的水管 於 2019-5-19 11:36 PM 發表

真係無想過,逃犯發展變成充公家財。但這會否是內地都支持立法的原因?
97前都係咁講, 嚇到一班傻佬怕層樓唔值錢, 賣晒D樓走人...

當日唔係咁柒, 依家一層變十幾層了

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-19 08:08 PM 發表
【新增動新聞】港府提出的《逃犯條例》修訂草案,遺害深遠,立法會法律顧問早前提出多項質疑(詳見:修例削議會把關功能 立會法...

契弟走得磨,無鼻哥; 你賣咗樓未??

新聞來源 ...
樓主一睇完毒果報新聞,立即Hi左一次

呢個先係真正目的,打土豪,分田地。

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-19 08:08 PM 發表
【新增動新聞】港府提出的《逃犯條例》修訂草案,遺害深遠,立法會法律顧問早前提出多項質疑(詳見:修例削議會把關功能 立會法...

契弟走得磨,無鼻哥; 你賣咗樓未??

新聞來源 ...
同福集團將會大力投資於香港>洗擔心走脂?。                         

咁咪好囉, 唔係個個想樓價回落架咩?

罪犯應得的,清算刻不容緩。

即係金融好多騙子..所以好驚

別對習近平存幻想,
對一腳牛屎不存希望。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]