• 瀏覽: 13,837
  • 回覆: 283
  • 追帖: 1
+47
引用:
原帖由 wahaha97 於 2019-5-23 11:21 PM 發表

都話你d證據先係證據
你d片係真,所以我d片係假,全部係演員同茄汁好未?
吓,你話冇睇到唔等於冇發生丫嘛
不過呢句冇證明啲證據係假囉

調返轉
我咪話你都個啲冇睇晒全部唔代表有發生囉
你又唔啱聽呀?

引用:
原帖由 哈哈嘿嘿 於 2019-5-23 11:58 PM 發表

吓,你話冇睇到唔等於冇發生丫嘛
不過呢句冇證明啲證據係假囉

調返轉
我咪話你都個啲冇睇晒全部唔代表有發生囉
你又唔啱聽呀? ...
講左成日,你都無視我d片
你咁二元分析法無用ga

引用:
原帖由 wahaha97 於 2019-5-24 12:20 AM 發表

講左成日,你都無視我d片
你咁二元分析法無用ga
二咩元丫,明明係諷刺緊你個回覆有幾荒謬
我先用你個膠理論覆你咋
係咪你自己都覺得好荒謬呢

明明就係你完全解釋唔到我啲證據唔係真相
我0既證據係因為係當事人,現場實景所以更接近真相
係你夾硬話唔係但又證明唔到我個啲係假囉
咁現場實況同當時人講你話點證明係假先得架

你又解釋唔到支聯會黎洪話冇見過屠殺
你又解釋唔到點解屠殺緊個時學生可以唱住歌無病無痛咁安全撒離天安門
你又解釋唔到智利外交官親眼見到啲軍隊冇配槍
總之霸氣一句:冇睇到唔代表有發生過
話係就係架喇

原來全部野要睇晒先可以代表件事係啱定錯
咁法官以後唔駛審案啦
冇人可以睇晒全部野
法官都咁冇咁0既能力
全部無罪釋放啦

以你邏輯
強姦犯有J,你又有J
所以我更加相信你係強姦犯
冇人睇到唔代表你冇強姦過
咁你又係唔係強姦犯?

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-23 11:55 PM 發表

你一廂情願,以為「送中」可以打沉樓價啫!!
很多商家怕頭怕尾已經知乜事
上面打走資愈來愈嚴,
是今次立法的重點
同上次831應該一樣,建泛其實都不想過
大家做場大合唱而後不通過的機會好大

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-24 12:58 AM 發表

唔可能,今趟中共志在必得; 如有建制議員敗壞好事,「洗頭艇」侍候!!!
咩事都可以發生架..........
一樣有可能會通過唔到 。

1.突然間垃圾會大停電,流會 。
2.垃圾會爆屎渠要疏散 。
3.今次可能話要等埋大舊石,唔夠法定人數 。
4.不記名投暗票,多數都通唔過 。           

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-23 03:50 PM 發表

乜L嘢撈仔?你D大陸鄉下話嚟?
如果沒言論自由&被扼剎,
我一定會向猢痴偉投訴你呢D唔使都沒用嘅人 。                

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-23 05:44 PM 發表

好鬼醒~
大劉真的漢子 。         

引用:
原帖由 m40 於 2019-5-24 12:43 AM 發表

很多商家怕頭怕尾已經知乜事
上面打走資愈來愈嚴,
是今次立法的重點
同上次831應該一樣,建泛其實都不想過
大家做場大合唱而後不通過的機會好大
根本豉油黨一定是大多都會反,左派變咗是少數族群,
我估唔夠票通過 。

毒果作文仲有人信😓

引用:
原帖由 哈哈嘿嘿 於 2019-5-24 12:39 AM 發表

二咩元丫,明明係諷刺緊你個回覆有幾荒謬
我先用你個膠理論覆你咋
係咪你自己都覺得好荒謬呢

明明就係你完全解釋唔到我啲證據唔係真 ...
你又解釋唔到d學生領事記者話見過解放對住人開鎗,果d唔係當事人?

成兩日都唔敢答我d片係假,晒氣

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]