• 瀏覽: 43,305
  • 回覆: 434
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-19 07:15 PM 發表

蕭生都退出所有生意的火線,準備移民~
移?你到底識唔識佢呀?

引用:
原帖由 人之初大大 於 2019-5-19 07:16 PM 發表

果個老千已窮途末路,只能玩呢d昆下傻仔
但D傻仔唔知,仲好開心俾佢昆嘛~

引用:
原帖由 哈哈你好嗎 於 2019-5-19 07:16 PM 發表

移?你到底識唔識佢呀?
佢做無線新聞時,已識佢!!

引用:
原帖由 哈哈你好嗎 於 2019-5-19 07:15 PM 發表

其實,咁就代表你根本唔知道內地係點,

事實上,香港係自由,不過,好似你地咁樣,其實係咩都唔知,不過,算啦,唔通你要死我就阻你咩~~
睇完你打咁多字,都唔知你想表達啲咩
不如你講白少少啦

引用:
原帖由 一個飯煲三個蓋 於 19-5-2019 18:19 發表
佢最on9係講講下無哪哪唔知為乜爆粗,唔通佢啲番屎都係粗人?
用粗口鬧人地做節口爆粗,我真係笑鳥

其實我好奇怪,佢日日唱衰大陸,但個仔間藝人公司仲搞大陸市場,唔驚被封殺咩

引用:
原帖由 後天芳香的留言 於 2019-5-19 05:51 PM 發表
蕭若元呢個極端反共分子,依家日日喺YouTube,一日播幾段,極力唱衰中國,極力唱衰中國共產黨,極力唱衰華為,又話中國中央六台播抗美援朝電影,又話中國重啟階級鬥爭言論,其實呢啲有乜嘢問題呢?你好得閒咩,一日唯恐天下不亂,前幾日話特朗普用緊急狀態令封殺華為,又話香港股市第二朝會跌二千點(其實跌了四百點),而家又話人民幣貶值會穿七,然後香港同中國股市會大冧檔,惟恐天下不亂,好想香港經濟崩潰,你搞掂你個 ...
香港有言論自由! 泛民回歸後講嘅大話不攻自破!

引用:
原帖由 姣婆四 於 2019-5-19 07:15 PM 發表
讀十世書都讀唔到佢咁多學識....
你真係可憐,首先你根本就唔識佢,你以為佢真係好多學識?

不過咁,對唔肯讀書嘅香港人呢講,老蕭點都真係學識多過D Fans嘅~~

一句講晒,其實佢大部份嘅嘢都係抄人嘅,我地一聽就已經知道抄自邊到啦~~

引用:
原帖由 哈哈你好嗎 於 2019-5-19 07:17 PM 發表

但D傻仔唔知,仲好開心俾佢昆嘛~
佢最驚典友亂見才,但報應到窮過西

引用:
原帖由 hinfan 於 2019-5-19 07:19 PM 發表

香港有言論自由! 泛民回歸後講嘅大話不攻自破!
但D生物選擇性唔知嘛~~

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-19 06:03 PM 發表

我係佢忠粉~
吳志森 比佢 有料啦 大家都黃底褲
最少森叔 都識講 七傷拳
華為死 高通+美光+博通 都會一樣傷

老蕭 唔敢提 唔敢認美資晶片 一樣會影響到
一味 日日講  老美又贏

唔鐘意大可叫政府禁youtube.人講你可以唔德,佢講嘢有問題中央會出手,何需你說三道四。

引用:
原帖由 ngkafai 於 2019-5-19 07:19 PM 發表
其實我好奇怪,佢日日唱衰大陸,但個仔間藝人公司仲搞大陸市場,唔驚被封殺咩
蕭定一有咩大陸生意??

姓蕭呢條粉腸正PK,當年佢隻友聯建材呃人唔少錢,老千股害人不淺,佢為咗錢咩都肯做。敗走股壇轉戰youtube,又走去昆人。

日日聽,
支持老蕭

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]