• 瀏覽: 43,394
  • 回覆: 434
  • 追帖: 1
所以23條要盡快立法?

去聽吓迷知囉
最好subscribe埋,等佢有咩反動言論,可以第一時間知道

呢個時期播放抗美援朝啲洗腦片真係好核突

引用:
原帖由 pcjunior 於 2019-5-19 06:50 PM 發表
其實有啲嘢佢係吹大,原因佢係專登激班愛黨五毛。
腦燒自說自話,自我陶醉,得啖笑,認真便輸了!

Someone had said he is a Victoria Park Uncle.

引用:
原帖由 lzy0526 於 2019-5-19 06:53 PM 發表
呢個時期播放抗美援朝啲洗腦片真係好核突
話時話,韓戰中國無戰敗真係奇蹟,大陸都好想奇蹟再次發生,準備全國持久戰!

引用:
原帖由 後天芳香的留言 於 2019-5-19 05:51 PM 發表
蕭若元呢個極端反共分子,依家日日喺YouTube,一日播幾段,極力唱衰中國,極力唱衰中國共產黨,極力唱衰華為,又話中國中央六台播抗美援朝電影,又話中國重啟階級鬥爭言論,其實呢啲有乜嘢問題呢?你好得閒咩,一日唯恐天下不亂,前幾日話特朗普用緊急狀態令封殺華為,又話香港股市第二朝會跌二千點(其實跌了四百點),而家又話人民幣貶值會穿七,然後香港同中國股市會大冧檔,惟恐天下不亂,好想香港經濟崩潰,你搞掂你個 ...
香港有言論自由

引用:
原帖由 後天芳香的留言 於 2019-5-19 05:51 PM 發表
蕭若元呢個極端反共分子,依家日日喺YouTube,一日播幾段,極力唱衰中國,極力唱衰中國共產黨,極力唱衰華為,又話中國中央六台播抗美援朝電影,又話中國重啟階級鬥爭言論,其實呢啲有乜嘢問題呢?你好得閒咩,一日唯恐天下不亂,前幾日話特朗普用緊急狀態令封殺華為,又話香港股市第二朝會跌二千點(其實跌了四百點),而家又話人民幣貶值會穿七,然後香港同中國股市會大冧檔,惟恐天下不亂,好想香港經濟崩潰,你搞掂你個 ...
呢兩父子正一敗類 !

引用:
証明香港有言論自由

樓主中意聽好消息,可以睇cctvb,香港勝在仲有選擇

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2019-5-19 06:54 PM 發表

腦燒自說自話,自我陶醉,得啖笑,認真便輸了!
真係幾好笑!好睇過子華啦!

呢個正扑街

叫佢有時管好自己個仔 個 S0 週屎仲好 成日似為個地球為佢耐轉

蕭漢奸若元呢種看更講野,講來講去都係看更心態!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]