• 瀏覽: 2,947
  • 回覆: 55
+10
引用:
原帖由 香江人 於 2019-5-19 07:50 PM 發表

習種下令修法,搵習種沒用。

香港能有今日,靠嘅係食四方飯,國際飯。
有版可睇,今年中、加交惡,中國捉兩三個加拿大重判。前一兩星又再捉兩個加拿大。但係外國人在大陸始終唔多。
想捉拿更多人質,來香港最適合。香港屬國際金融中心,凈係美國人已有8萬幾人。法案通過,在香港捉美國人再送上大陸。要幾多有幾多。

到時外國人,外投資者,外國企業的員工,大部份為免做人質,肯定走晒。
香港國際金融中心地位即刻 ...
你們這些奴從中國政府說要收回香港管治權開始就說
會讓香港失去國際金融中心地位
香港會衰落
都30來年了

要是真的失去金融中心地位
真的衰落了再來說吧

到時候自有香港的新出路
哈哈哈

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-5-19 07:22 PM 發表
能認真討論嗎?

沒能力說真話嗎?
不就是你們西奴的邏輯嘛
咋了
又另一套了?

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-5-19 07:23 PM 發表
那你説説地球上 什麽事 美帝不能管呢?
你媽生你
是不是美國也要來管你的爹是哪個?

引用:
原帖由 DeepWeb 於 2019-5-19 07:53 PM 發表

你們這些奴從中國政府說要收回香港管治權開始就說
會讓香港失去國際金融中心地位
香港會衰落
都30來年了

要是真的失去金融中心地位
真的衰落了再來說吧

到時候自有香港的新出路
哈哈哈 ...
連大陸蝗蟲都話,沒有我們,你們香港人吃什麼。

大陸人都知香港衰落,你仲未知。

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-5-19 07:17 PM 發表

地球上有什麽事是美帝不能管的? 説來聽聽
有你死個日美狗不能管。

引用:
原帖由 香江人 於 2019-5-19 08:02 PM 發表

連大陸蝗蟲都話,沒有我們,你們香港人吃什麼。

大陸人都知香港衰落,你仲未知。
漢姦唔死,香港有排衰。

泛民派係美國狗呀!汪!汪!汪!

因為好多痛腳在美國手

引用:
原帖由 DeepWeb 於 2019-5-19 05:16 PM 發表

“告洋狀”這種令人膩歪的行為,最近似乎已成某些香港反對派人士的“日常”。5月15日,香港“民主黨”主席李柱銘在美國國家民主基金會舉辦的論壇上,呼籲國際社會反對香港修訂《逃犯條例》,還去找美國國務卿蓬佩奧,以求關注。

什麼邏輯?港府修訂一條刑事法律而已,反對派為啥急得去美國搬救兵?

命案

事情的緣起 ...
圖窮匕現

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-5-19 07:17 PM 發表

地球上有什麽事是美帝不能管的? 説來聽聽
你老母西能管的?

搵美國特務頭子告洋狀,唔通,特務頭子會用間諜手段,去搵中國領導人嘅痛腳,要脅中國領導人撤回逃犯條例?

毒果頭版賣哂廣告咁,頂……唔通蓬佩奧係仇中亂港人士嘅老豆???

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-5-19 07:18 PM 發表
地球上 沒有任何國家是 屬於香港人自己擁有的。
香港反而是屬於全世界的
唔怪得成班黑社會自己玩選老頂遊戲,原來想做世界級嘅黑社會老頂!

Dog Father

淋病講得好清楚收咗例之後,係唔可以移交之前發生嘅犯人。
你打得依篇野同問呢啲嘢證明你真係仲需要去補下習

引用:
原帖由 yillyill 於 2019-5-19 08:35 PM 發表

你老母西能管的?
嘿嘿……

你咁講,我表示反對!

人地嘅境界,已經去到“爹親娘親都不及佢老美親”,只有老美先可以管佢地!

引用:
原帖由 香江人 於 2019-5-19 07:50 PM 發表

習種下令修法,搵習種沒用。

香港能有今日,靠嘅係食四方飯,國際飯。
有版可睇,今年中、加交惡,中國捉兩三個加拿大重判。前一兩星又再捉兩個加拿大。但係外國人在大陸始終唔多。
想捉拿更多人質,來香港最適合。香港屬國際金融中心,凈係美國人已有8萬幾人。法案通過,在香港捉美國人再送上大陸。要幾多有幾多。

到時外國人,外投資者,外國企業的員工,大部份為免做人質,肯定走晒。
香港國際金融中心地位即刻 ...
咪嚇人啦!
係大陸唔拉反而走嚟香港拉人
依家係大陸做生意既外國人都唔少喎,咁按你意思應該走晒啦!
行得正企得正,小市民同埋真係做生意既人冇有怕啦!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]