• 瀏覽: 84,068
  • 回覆: 440
  • 追帖: 1
+6
【本報訊】《逃犯條例》修訂近日在立法會越演越烈,華人置業(127)前主席「大劉」劉鑾雄亦頻頻轉移旗下資產,不少公司的董事名單只剩下長子劉鳴煒、太太「甘比」陳凱韻及其胞姊陳詩韻。...

身有屎

新聞來源連結:

http://s.nextmedia.com/apple/a.php?i=20190515&sec_id=4104&s=0&a=20678804

泛民快做野啦,老細要走佬啦

引用:
原帖由 劍城京介 於 2019-5-19 05:08 PM 發表
泛民快做野啦,老細要走佬啦
同意

上一起書店事件,犯民一樣是抹黑黨國越境執法
豈料多名事主在視頻親證是自願偷渡向黨機關投案自首
犯民已被狠狠打臉

所以身邊很多人也不會再相信犯民
這起他們香港人全部也是支持引入黨國的判案制度去取締他們香港落後的法治

還可以順道取消與一眾西方國家的引渡協議,不用再當西奴

睇下有幾多人會著草

政經

政治
經濟。

我過得ok, 話知佢乜例。

昂首闊步,驚乜

引用:
原帖由 haoaini 於 2019-5-19 05:13 PM 發表
政經

政治
經濟。

我過得ok, 話知佢乜例。

昂首闊步,驚乜
同意
我們只要愛黨擁黨跟黨走
根本就沒什么可怕

最好還可以順道取消與一眾西方國家的引渡協議,拒絕當西奴

有咁耐風流,就有咁耐折墮了。
若果班大狀可以引發「港人港審」的話,唔知呢條賄賂劉會唔會入罪呢!

吾立法都吾知,原來香港包庇咁多罪犯

井底化膿功蟲仔話, 發達lu, 大劉梗係套現黎搞單超級大遊行, 每人一餅!

真係唔明,泛民點解為錢幫呢D罪犯

他信同佢細妹呢度去嗰度去

引用:
原帖由 lovecpc 於 2019-5-19 05:15 PM 發表

同意
我們只要愛黨擁黨跟黨走
根本就沒什么可怕

最好還可以順道取消與一眾西方國家的引渡協議,拒絕當西奴
其實” 聽黨話跟黨走” 都係抄人嘅。

引用:
原帖由 TheVirgo 於 2019-5-19 05:20 PM 發表
吾立法都吾知,原來香港包庇咁多罪犯
x 2

澳門犯咗法冇計

主題標籤 #立法會
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]