• 瀏覽: 33,168
  • 回覆: 287
  • 追帖: 1
+8
中國必勝

唔喜歡中國咪走囉,歡迎👏

中國大把錢,駛唔完嘅

引用:
原帖由 英超專科 於 2019-5-19 02:40 PM 發表
中國必勝
天朝同美帝翻面,
最好完全唔出口去美利堅,
人民食草、食發瘟豬都唔怕,
有非洲市場,每個土人一部5G手機,全身著大陸牌子運動衫、運動鞋,天朝穩勝

好心強國主動趕班二五公司離開中國,都係成哥最叻,讚

約20年前 google 撤出大陸,結果?20年後,誰在笑???
Google 2.0 版再現?讓出大陸市場給中國企業?哈哈!
冇市場,啥科技...等都是廢物!!

支持強國鎖國,還原一切,靠內燒都夠啦,順便取消自遊行,解放多一次

強國以外,什麼都是廢物!無中國,世界落後五十年。

引用:
原帖由 英超專科 於 2019-5-19 02:52 PM 發表
支持強國鎖國,還原一切,靠內燒都夠啦,順便取消自遊行,解放多一次
依家係美國鎖國似啲,樣樣自我保護、自己優先

引用:
原帖由 英超專科 於 2019-5-19 02:53 PM 發表
強國以外,什麼都是廢物!無中國,世界落後五十年。
連洋汪汪都反了!小心侵侵用聞煮槍爆頭!!

大陸即刻修訂勞工法,員工遣散費為100月個糧,否則充公公司所有機器及資產。睇下佢哋仲走唔走!

看更講野,講來講去都係看更心態!

班井底化膿功蟲仔真係好可憐, 成日都要揸住佢地化膿功堂主郭文貴個 "食草古仔" 黎自 high.

不過台灣佬食蕉皮呢樣就堅, 因為係台灣政府自己公開講既.

引用:
原帖由 得閒看看 於 2019-5-19 02:58 PM 發表
大陸即刻修訂勞工法,員工遣散費為100月個糧,否則充公公司所有機器及資產。睇下佢哋仲走唔走!
汪汪日日幻想機器及固定資產有腳,一般結果系,只走了高層/管理層,其空缺由大陸人補上後間公司營運繼續!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]